Az Acer bemutatja frissített Aspire notebook és AIO PC portfólióját

Az Acer ma bejelentette az Aspire Z 24 all-in-one PC-jét, valamint az Aspire 7, Aspire 5 és Aspire 3 notebook sorozat teljesen új verzióit. Minden modellen Windows 10 fut, így az Aspire sorozatú PC-k a lehető legszélesebb felhasználó igényeknek is megfelelnek – egészen az Aspire Z 24 AIO otthoni felhasználásra, elsősorban családoknak szánt PC-től az alapvetően diákoknak szánt Aspire 3 notebookig, vagy a praktikus és funkcionális Aspire 5 notebookig amely játékra és munkára lett tervezve; nem beszélve a csúcsmodell Aspire 7 notebookról, amely alkotók, dizájnerek és professzionális felhasználók kedvelt választása lehet.

Az Acer Aspire Z 24 all-in-one a modern szoba digitalis asszisztense

Az Acer Aspire Z 24 AIO PC alapvetően családoknak lett tervezve, konnektivitásra, könnyedebb applikációk futtatására, webböngészésre, social media tevékenységre, filmnézésre, könnyű játékok futtatására kihegyezve. Akár egy dizájner szobadísz, tökéletes kiegészítője lehet bármely enteriőrnek egyedi kialakításával, ultravékony kávájával, amely extrém 11 milliméter széles. Fényes V-alakzatot formáló állványa kecses és időtálló. Az Acer Aspire Z 24 beépített mikrofontrendszert is tartalmaz, Amazon Alexa vagy Cortana támogatással. A PC fel lett szerelve az Acer TrueHarmony és Dolby Audio Premium technológiákkal, így kristálytiszta hangzást kapunk a dupla előlapi hangsugárzókon keresztül. Az Acer Aspire Z 24 a legújabb, 8. generációs Intel Core i7 asztali processzorokkal lett szerelve, akár 32 GB Intel Optane memóriával is megvásárolható. Az NVIDIA GeForce MX150 GPU pedig megadja a plusz erőt minden complex taskhez, de visszafogottabb, kisebb gépigényű játékok futtatásához is alkalmas. A 23.8 col átlójú full HD IPS kijelző 178 fokos szögből is kitűnően élvezhető, az irányítást a 10 pontos érintőkijelző könnyíti. Vibráló képek, kristálytiszta, élethű színekkel: az 1080p felbontásű képmegjelenítés az Acer BlueLightShield és Flickerless technológiájával egészül ki.

Acer Aspire notebookok

Azok a felhasználók, akik nagy teljesítményű notebookot keresnek, megtalálják számításaikat az Aspire 7 modellel. 8. generációs Intel i7-8750G processzor Radeon RX Vega M GL grafikával – már így is nagyszerű a felhozatal. A gépházat vékony, 16.9 milliméteres fémburkolat fedi, a súly pedig kevesebb, mint 1.6 kilogramm. Az Aspire 5 ideális bloggereknek, fotósoknak, tartalomgyártóknak – mindazoknak, akik kivételes CPU és grafikus teljesítményt szeretnének. Ehhez akár a legfrissebb 8. generációs Intel Core i7 processzort is választhatják, integrált gigabites Wi-Fivel, akár NVIDIA GeForce MX150 GPU-val. Az Acer Aspire 3 viszont a mindennapi tevékenységhez lehet hasznos tars, akár otthon, akár az irodában, akár az iskolában vagyunk épp. A notebookba beépített optikai meghajtó is került, és további prémium multimédiás kiegészítőkkel is találkozhatunk.

Acer Aspire 7: erős teljesítmény kecses, vékony dizájnnal

Egyértelműen professzionális felhasználásra tervezték: dizájnerek, tartalomkészítők közkedvelt terméke ez, mindazoké, akik egy bivalyerős PC-t szeretnének. Az Acer Aspire 7 nem csak gyönyörű a maga teljes fém burkolatával, extrakönnyű magnézum-lítium ötvözet kialakításával, hanem egy jó nagy adag erőt is hordoz. Az eszköz 15.6 col képátlós IPS panellel lett felszerelve, vékony kávás dizájnnal, akár UHD 3840×2160 felbontással érkezik, mindehhez pedig 1.5 kilogrammos súly társul, 358×247.5×16.9 milliméteres mérettel. A rendszer szíve az erőteljes, 8. Generációs Intel Core i7-8750G vagy i5-8350G processzor, Radeon RX Vega M GL grafikuskártyával, 4 GB HMB2 VRAM-mal. Mindehhez akár 16 GB DDR4 RAM társítható, de akár 512 GB tárhelyet adó PCIe NVMe RAID 0 SSD is rendelkezésre állhat. A legjobb felhasználói élményhez pedig háttérvilágításos billentyűzet ad remek hátteret. A 4K kijelző az Acer ColorBlast technológiáját használja, kiegészítve az Acer Color Intelligence-szel. A hangszóról Dolby Atmos rendszerűek TrueHarmony-val – az Aspire 7 igazán sokoldalú eszköz a tartalomkészítéstől a video- és fotószerkesztésen keresztül egészen a 4K tartalom megtekintéséig, magas szintű multimédia élményt nyújtva.

 

Acer Aspire 5: praktikus és funkciógazdag eszköz médiafogyasztáshoz

Ideális családoknak és olyan felhasználóknak, akik egy erőteljes, funkciógazdag notebookot keresnek médiatartalmak futtatásához, feldolgozásához. Az Acer Aspire 5 minden fenti területen megoldást nyújt, és mellé még kimondottan mobilis is. A hajszálmintás dizájn és az alumínium burkolat lehetővé teszi, hogy a felhasználók kompromisszummentesen vihessék magukkal az eszközt utazáshoz egyebek mellett. A keskeny, 7.82 milliméteres kávadizájn még több területet enged a képernyőből, így komfortosabb a felhasználás. 15.6 colos FHD IPS kijelzője, valamint az Acer Color Intelligence éles, színgazdag, élethű megjelenítést garantál. Használat közben állítható a gamma és a szaturáció is valós időben, úgyhogy a színmegjelenítés optimalizálása is megoldott. A notebook a legfrissebb, 8. generációs Intel Core i7 processzorral lett szerelve, integrált gigabites Wi-Fi áll rendelkezésre a lenyűgözően gyors kapcsolódás végett, támogatva a személyi asszisztens- és hangszolgáltatás funkciókat is. Akár NVIDIA GeForce MX150 GPU is választható, tökélyre hangolt teljesítményt nyújtva. A társított Acer TrueHarmony pedig élettel teltté varázsolja a hangzást.

Acer Aspire 3: multimédiás gép munkához, szórakozáshoz

A stílusos, 14 colos FHD kijelzőt kapott Acer Aspire 3 többféle színvariációban érhető el, s tökéletes arra, hogy elhozza a felhasználó számára az elsőszámú multimédiás élményt és szórakoztatást. Mindemellett rugalmas kialakítást is kapott az eszköz, fejleszthető tároló-opciókkal, sok tárhellyel a médiafájloknak, személyes fotóknak és dokumentumoknak. Az Aspire 3 akár 8 GB DDR4 2666 MHz memóriát vonultat fel, valamint precíziós érintőpadot, Acer BlueLightShield-et, egy HDMI portot, 3 USB portot, és opcionálisan beépített DVD meghajtót tartalmaz.

Az Amazon Alexa még több Acer eszközre érkezik

Az Aspire Z 24 all-in-one PC, az Aspire 7, és az Aspire 5 notebookok mind 8. generációs Intel Core processzorokkal vannak szerelve, Alexa támogatással. Ezzel csatlakozik az Acer növekvő portfóliója az Alexa for PC eszközökhöz. Egyre több felhasználó kompatibilis notebookjával vagy desktop PC-jével hozhat ki rengeteget gépéből, ellenőrizhetik a naptárat, listákat kreálhatnak, kérdésekre válaszolhatnak; szórakoztatás téren megkérhetik az Alexa-t, játssza le kedvenc zenéiket, podcastjeiket vagy hangoskönyveiket; okoseszközöket menedzselhetnek (fények, termosztátok, otthoni berendezések); valamint hozzáférhetnek rengeteg fejlesztő tapasztalatához.

 

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk az Acer-rel, úgy, hogy természetes úton növeljük produktivitásukat” – mondta Priya Abani, az Alexa Voice Service igazgatója. “Az Alexa beépülővel a hangunk segítségével menedzselhetjük feladatainkat, hallgathatjuik a híreket, okosotthon-eszközöket irányíthatunk, ezrek tapasztalatához férhetünk hozzá” – zárta gondolatait Abani.