A Helly Hansen az új Verglas Light jacket-nek köszönhetően meleg és légáteresztő öltözetet biztosít a hegymászóknak

A Helly Hansen 1877 óta szorosan együttműködik a hegyi szakemberekkel annak érdekében, hogy olyan technikai ruházatot hozzon létre, amely a legzordabb körülményeknek is ellenáll. Figyelembe véve, hogy hűvös hőmérséklet nem csak a téli hónapokban fordul elő, a Helly Hansen klasszikus teljesítményű Verglas Allied, beazonosítható forrásból származó tollból készült kabátjai ezúttal a tavaszi és nyári hónapokban is elérhetők.

A tavaszi és nyári hegyvidéki kihívásoknál igazán fontos a réteges öltözködés a szabadban uralkodó szeszélyes időjárás miatt, a Helly Hansen ezért bemutatja a női és férfi változatban egyaránt kapható Verglas Light kabátot. A 800-as töltetű Allied, beazonosítható forrásból származó tollal bélelt hibrid dzseki 25D-s könnyű szövet és softshell anyag keverékéből készült, hogy szükség esetén melegséget biztosítson, továbbá a maximális légáteresztést és az erőfeszítés során keletkező felesleges hő gyors elvezetését is lehetővé tegye. A hátsó szegélyen és kapucnin lévő részletek maximális láthatóságot biztosítanak, a szűkített, rugalmas mandzsetták könnyű rétegezést és mozgást tesznek lehetővé, valamint a kabáton lévő PFC-mentes DWR bevonat lehetővé teszi, hogy többféleképpen hordjuk, akár közép-, akár külső rétegként.

A Helly Hansen évente több mint 55 000 hegyi szakembert és profi sportolót öltöztet fel tetőtől talpig. Az ő visszajelzéseiknek köszönhetően így már tesztelt technológiák segítik a márkát olyan öltözékek tervezésében, amelyek maximális megfeleljen használatuk rendeltetési helyéhez és körülményeinek.

Verglas Light Jacket
A Helly Hansen klasszikusnak számító Verglas sorozata több mint egy évtizede védi a profi és a lelkes szabadtéri sportolókat. A hibrid kabát a nagy intenzitású mozgáshoz és a hirtelen hidegre forduló időjáráshoz egyaránt védelmet és variálhatóságot biztosít.
• Tolltechnológiával ötvözött kulcsfontosságú softshell panelek kellő variálhatóságot biztosítanak
• 25D-s toll szövet könnyű DWR bevonattal
• 90/10 800-as töltésű lúdtoll
• A varrás nélküli hónalj rész rendkívüli mozgásszabadságot és kényelmet biztosít aktív használat közben
• Rejtett YKK® cipzár
• Softshell anyagú, archoz illeszkedő kapucni
• A kapucni belső láthatósági csíkja szükség esetén kifordítható

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .