Kompakt, integrált hangprojektor

Posztteszt

  • A kompakt hangprojektor beépített mélynyomója és az S-Force PRO Front Surround technológia mély basszushangzást és nagy surround hangteret biztosít

  • A két különböző színben elérhető stílusos kompakt hangprojektor minden lakáshoz jól illeszkedik

A Sony új, 2.1 csatornás HT-SF200 kompakt hangprojektora a mozihangzás élményét nyújtja a kanapéd kényelméből és dekoratív kialakításának köszönhetően harmonikusan illeszkedik bármilyen bútordarabhoz. Akár mozifilmet, akár tévéműsort néz, a kompakt hangprojektornak a segítségével tisztán hallhatja az alacsonyabb frekvenciájú beszédhangokat is, így nem szükséges külön mélynyomót használni.

A karcsú, stílusos hangprojektor beépített mélynyomóval és a Dolby Digital hangkodek támogatásával utánozhatatlan hangzást varázsol bármelyik nappaliba. Kompakt mérete ellenére a készülék az S-Force PRO Front Surround technológia segítségével olyan térhangzást teremt, mintha minden oldalról hangfalak vennének körbe minket, és mindezt úgy, hogy egy vezetéket sem kell elhelyezni a szobában.

Egyszerű csatlakoztathatóság

A tér rendezettsége és letisztultsága érdekében az SF200 a HDMI ARC, optikai vagy Bluetooth®1 felületen keresztül egyszerűen csatlakoztatható a tévékészülékhez. A Bluetooth® technológia segítségével a termék egyéb okoseszközökhöz is képes vezeték nélkül csatlakozni. Ugyanakkor, ha azonnal szeretnénk lejátszani egy dalt és gyorsan szeretnénk kapcsolódni, az SF200 praktikus USB-bemenetén keresztül bármilyen USB-eszközt csatlakoztathatunk.

A tökéletes párosítás

Ez egy teljesen integrált, stílusos készülék, amely a lakás berendezéséhez kiválóan illeszkedve biztosít kiemelkedő hangminőséget. A kisebb lakóterek tökéletes megoldásaként a hangprojektor akár polcra, felfüggesztett asztalra, a tévékészülék elé vagy mellé is helyezhető. A felhasznált anyagok, mint a bőrhatású tető és a kompozit anyagból készülő oldalfalak kiválasztásánál a fő szempont a környezetbe való észrevétlen beolvadás és az egyéni stílussal való harmónia biztosítása volt. A hangprojektor két modern színben, feketében (HT-SF200) és krémfehérben (HT-SF201) kapható.

A HT-SF200 és a HT-SF201 modell 2018. február végétől/március elejétől, kerül forgalomba.

1 A Bluetooth® csatlakozáshoz a Bluetooth® A2DP (A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)) technológiát támogató BRAVIA® készülékre van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .