Klónozza saját ikonjait új LEGO® Csillagok háborúja™ sisakkészletekkel

A nürnbergi játékvásár előtt bemutatott LEGO csoport két új kiegészítést jelentett be népszerű sorozatában Csillagok háborúja sisaképítő készletek, amelyek mind a klónháborúk – eseményeinek 20. évfordulójához kapcsolódnak Csillagok háborúja galaxis, amely elindult a 2002-es filmben Csillagok háborúja: A klónok támadása és folytatta az animációs sorozatban, Csillagok háborúja: A klónháborúk.

LEGO ® Csillagok háborúja a rajongók hamarosan csatlakozhatnak a Köztársaság Nagy Hadseregéhez Rex kapitány és Cody klónparancsnok azonnal felismerhető sisakmodelljeinek felépítésével, két ikonikus hős a Klón Háborúkból, amikor két új szettet érkeznek a rajongók számára, március 1-jétől kaphatók.

A Rex kapitány sisakján alapuló 854 darabos készlet az 501. zászlóalj klónkapitányának ikonikus kék díszítését és távolságmérőjét rögzíti, amely az animációs sorozat egyik leghíresebb szereplője A klón háborúk és Anakin Skywalker Jedi tábornok parancsnoka.

A Cody klónparancsnok sisakját új, 766 darabos készletben állítják elő, amely életre kelti a sisak feltűnő narancssárga részletét, amely számos epizódban kiemelkedő szerepet játszott A klón háborúk, Cody klónparancsnok Obi-Wan Kenobi mellett állva, mint a 212. klón zászlóalj másik parancsnoka.

Mindegyik készlet nagyon részletes és minden karakter nyomtatott névtábláit tartalmazza, így tökéletes gyűjthetővé teszi őket bármilyen LEGO számára Csillagok háborúja rajongó és a tökéletes megjelenítésre épülő modellek, amelyek a klónháborúk mérföldkő évfordulóját ünneplik.

“ A Klónháborúk két évtizede rendkívül fontos történetet alakítottak ki a Csillagok háborúja saga, és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy két kulcsfontosságú szereplőjét életre kelti a rajongók számára szerte a világon, mondta a ” Jens Kronvold Frederiksen, a LEGO tervező vezetője Csillagok háborúja.

“ Ezeknek a kifizetődő, pihentető épületeknek képesnek kell lenniük arra, hogy büszkék legyenek a helyre minden LEGO számára Csillagok háborúja gyűjtő és új módszert kínál ezeknek az ikonikus karaktereknek a létrehozására, megjelenítésére és élvezetére, akik olyan kulcsfontosságú szerepet játszottak sok olyan történetben, amelyeket messze ismerünk és szeretünk a galaxistól, messze … ”

A LEGO Csoport globális ‘ Play Well 2022 Report ’ kutatása szerint a felnőttek 80% -a új módszereket keres a lazításhoz és a kikapcsolódáshoz ( 80% ), többségükkel ( 92% ) lazítani akarnak és megtalálják áramlásukat olyan tevékenységek révén, amelyek hobbijaikhoz és érdekeikhez kapcsolódnak, ideértve a szeretett termékvonalakat, mint például a LEGO Csillagok háborúja.

2020 óta a LEGO Csillagok háborúja A sisakok portfóliója tovább növekedett a birodalomból, a sötét oldalról és másokból újjáépített ikonikus sisakokkal. 2022 márciusában a cég elindította két legújabb termékét: a 75327 Luke’s sisakot és a 75328 The Mandalorian sisakot.

A 854 darabos LEGO Csillagok háborúja– Rex kapitány és 766 darabos LEGO Csillagok háborúja– A Clone Commander Cody sisakkészletei március 1-jétől kaphatók a LEGO.com és a LEGO kiskereskedőktől, € 69,99 / $ 69,99 / £ 59,99 áron. Mindegyik készlet ajánlott építési életkora 18 +.

Exkluzív podcastok a BEGURULVA és a PODCARS oldalakon!

google fordító & lego