Kibővíthető munkafolyamatok

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Bluetooth 4.2 és Wi-Fi 5GHz (IEEE802.11ac)* / 2,4GHz (IEEE802.11b/g/n)
A LUMIX GH5S Bluetooth és Wi-Fi® kapcsolattal is rendelkezik, hogy rugalmasabban lehessen megosztani a fotózási élményeket, valamint azonnal és egyszerűen lehessen képeket továbbítani. Ha a fényképezőgépet olyan okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatja a felhasználó, amelyre már telepítette a Panasonic saját, iOS és Android operációs rendszeren is elérhető Panasonic Image App alkalmazását, akkor a mobileszközzel távolról is vezérelheti a fényképezőgépet, képeket készíthet és oszthat meg, valamint böngészhet. Az Image App segítségével a felhasználók kiválaszthatják, milyen képminőséget kívánnak továbbítani. A Bluetooth 4.2 kompatibilitás (az ún. BLE: Bluetooth Low Energy) lehetővé teszi az okostelefonhoz vagy tablethez történő azonnali csatlakozást minimális energiafogyasztás mellett. A kapcsolat segítségével okostelefonról vagy tabletről lehet vezérelni a fényképezőgépet, és automatikus helymeghatározó GPS-címke is társítható így a fényképekhez. Ezenfelül a LUMIX GH5S beállításai is vezeték nélkül átmásolhatóak egy másik GH5S fényképezőgépre, ha egyszerre több GH5S van használatban.
A hagyományos 2,4GHz-es (IEEE 802.11b/g/n) Wi-Fi kapcsolaton felül a még biztonságosabb és stabilabb 5GHz-es (IEEE802.11ac)* Wi-Fi kapcsolat is rendelkezésre áll. A Wi-Fi nem csak az okostelefonokkal és a tabletekkel teremt biztonságos és stabil adatátvitelt, de egyéb, a helyszínen található eszközzel is gördülékeny távvezérlést tesz lehetővé. A fénykép- és videofájlok adatainak még gyorsabb átvitelt nyújt az 5 GHz-es sáv.
*Az 5 GHz-es Wi-Fi sáv egyes országokban nem elérhető.

 

 

A VILÁGÚJDONSÁG BEMUTATÁSÁT HAMAROSAN FOLYTATJUK!

Kéne, mi? A világ első Cinema 4K 60p/50p videót rögzítő digitális tükör nélküli fényképezőgépe*

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .