Kevert gyümölcsjoghurtokkal bővít a Landliebe

A prémium minőséget képviselő Landliebe kis kiszerelésű, kevert joghurtokkal szélesíti a termékcsaládot. A válogatott gyümölcsökből és friss tejből készült termékek négy ízben lesznek kaphatóak.

A 150 grammos, poharas kevert joghurtok egyelőre négy népszerű ízben kerülnek forgalomba, a gyümölcsdarabokat is tartalmazó epressel, cseresznyéssel, áfonyással és őszibarackossal találkozhatunk az üzletekben. Az új joghurtokat a Landliebe-től már megszokott magas minőség jellemzi, friss Landliebe tejből, válogatott gyümölcsökkel készülnek és mesterséges színezéket nem tartalmaznak. A márka a hazai joghurtfogyasztás legkedveltebb szegmensében, az egyadagos, kevert formátumú joghurtok kínálatában szeretné képviseltetni magát új termékeivel.

Mindenképpen szerettünk volna a vásárlóink kedvében járni azzal, hogy igazodva a fogyasztói szokásokhoz, az egyszeri adagnak szánt 150 grammos kivitelben, a réteges mellett most összekevert gyümölcsjoghurtokkal is bővítjük termékválasztékunkat. A kedvelt termékforma és kiszerelés, valamint a kedvező ár mellett egy dologból nem engedtünk, a minőségből! Kevert joghurtjaink is friss tejből készülnek és 13%-os gyümölcstartalommal rendelkeznek. Bízunk benne, hogy ezekkel még többen bele tudnak majd kóstolni a természet gazdag ízébe.” – mondta Főfainé Kiss Viktória, a Landliebe márkamenedzsere.

Az új joghurtok 179 Ft-os ajánlott fogyasztói áron már elérhetőek lehetnek az üzletekben, sőt sok helyen akciós áron kínálják a bevezetés időszakában. A népszerűsítést reklámkampány, digitális és bolti aktivitások is segítik.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .