Két különleges Alcatel okostelefon és egy családi óra a TCL-től

Az Alcatel A7 extrém kapacitású akkumulátorral, az Alcatel A7 XL dupla kamerával, a Movetime Family Watch pedig sokoldalúságával vívja ki a figyelmet.

Alcatel A7 – teljes feltöltődés és meggyőző teljesítmény

A felhasználók körében végzett felmérések* azt mutatják, hogy a hosszú akkumulátor idő az egyik legfontosabb szempont az okostelefon kiválasztásakor. Az Alcatel A7 gyorstöltés funkcióval is ellátott, 4000 mAh-s akkumulátora lehetővé teszi, hogy a nap folyamán ne kelljen törődni a töltésével és a felhasználók gondtalanul élvezhessék a mobil által nyújtott szolgáltatásokat.

Az Alcatel A7 a kivételesen kitartó akkumulátor mellett a teljesítményével is kitűnik a mezőnyből. A nyolcmagos processzor mellett 32 GB tárhely (microSD segítségével 128 GB-ig bővíthető), illetve 3 GB RAM gondoskodik arról, hogy egy pillanatig se kelljen várni az alkalmazásokra, vagy a multimédia tartalmak streamelésére. Ez utóbbit egyébként a villámgyors 4G LTE (Cat6.) hálózatok támogatása is elősegíti.

Az Alcatel A7 hátlapján található 16 megapixeles (f/2.0 apertúra), ultragyors, fázisérzékelő autofókusszal (PDAF) ellátott kamera gondoskodik a tökéletesen éles képek elkészítéséről. Az előlapon ugyanezt a feladatot a 8 megapixeles, széles látószögű, saját vakuval ellátott selfie objektív végzi el.

Az extra akkumulátor és a különleges képességek kellően vonzó dizájnt érdemelnek, amit az Alcatel A7 meg is kapott. A különleges, fémes-arany betétek, az egyedi textúrájú borítás gondoskodik róla, hogy az 5,5 colos, ragyogó kijelzővel ellátott mobilra minden helyzetben felfigyeljenek.

Az Alcatel A7 229,99 eurós áron érhető el a piacon.

Alcatel A7 XL – hatalmas kijelző nagyszabású fotós élménnyel

Az Alcatel A7 XL minden porcikája arra termett, hogy tökéletes fotókat készítsenek vele. Ehhez egyrészt a Full HD felbontású IPS kijelző, másrészt a dupla optikás kamerarendszer adja az alapokat. A 12, illetve 2 megapixeles objektívek együtt dolgoznak azon, hogy minden egyes fotó tökéletesen éles, színekkel és részletekkel teli legyen.

A két kamera lehetővé teszi, hogy a már elkészült képen a fotós utólag oda helyezze a fókuszt, ahova csak szeretné. A két kamera másik különleges eredménye az úgynevezett Bokeh effekt, aminek a segítségével a téma háttere elmosható, fantasztikus hatású portrékat, és egyéb kompozíciókat létrehozva ezzel.

Az Alcatel A7 XL mindehhez erős hardvert, alapos kidolgozottságot, igényes anyaghasználatot kínál. A 6 colos FHD kijelző mellett a nyolcmagos processzor, 32 GB tárhely, a 3 GB RAM segíti a zökkenőmentes működést, a kényelmet pedig a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, és a szintén 4000 mAh-s akkumulátor biztosítja.

Az Alcatel A7 XL fekete és arany színekben lesz elérhető novemberben 279,99 eurós áron.

Movetime Family Watch – okosóra a családok igényeire szabva

A Movetime Family Watch úgy segít kapcsolatot tartani a szülők és a gyerekek közt, hogy a viselése mindvégig szórakoztató marad. A Qualcomm Snapdragon Wear 2100 platformra épülő óra színes kijelzője, a beépített játékok, az emoji készlet, a barátok Bluetooth-szal történő hozzáadása a fiatal korosztály számára is érdekessé teszi az órát.

A kompakt, ergonomikus kialakítás miatt tökéletesen passzol a gyerekek csuklójára, akik a szíjat, és az óralapot is kedvük, ízlésük szerint cserélhetik. A Movetime Family Watch hálózati képessége lehetővé teszi, hogy a szülő és a gyerekek felhívják egymást. Az óra sokoldalúságát jól mutatja az IP67-es szabvány (csepp- és porálló), valamint az, hogy az akku egy töltéssel két napon át használható.

A beépített GPS pontos (kültéri és beltéri) helymeghatározást, geofencing (figyelmeztetés az előre kijelölt zóna elhagyásakor) funkciókat, valamint az SOS gomb használatát is lehetővé teszi. A szülők az órához fejlesztett app segítségével nyomon követhetik gyermekük mozgását és helyzetét. A Movetime Family Watch ezen kívül emlékeztetőkkel, feladatlistákkal gondoskodik arról, hogy viselője tudjon tervezni az idejével, és minden aznapi feladatot időben ellásson.

A Movetime Family Watch októbertől érhető el 169 eurós áron.

Az Alcatel Mobil Eszközökről
A TCL Communication Hong Kongban bejegyzett vállalat, amelynek folyamatosan bővülő globális portfóliójába tartozik különböző mobil és internet eszközök designja, fejlesztése és piacra dobása. A cég termékei jelenleg több mint 160 országban vásárolhatók meg Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában. A cég világszinten a top 10 telefongyártással foglalkozó cégébe tartozott 2016-ban a telekommunikációs iparral foglalkozó kutatócég, az IDC értékelése alapján.

Az Alcatel márkájú telefonok a TCL Communicationtól innovatív, funkciókban gazdag felhasználói élményt nyújtanak, amelyek elérhetővé teszik a mai mobiltechnológiákat. Egy értékekben gazdag termékpaletta, amelyet mindenki által igényelt technológiával töltenek meg. A termékek és megoldások a Z-generációs és milleniális fogyasztók igényeihez illeszkednek egy egyszerű, személyes, autentikus megközelítéssel. Összekapcsolva a helyi piacok ismeretét a teljes gyártási folyamat irányításával, az Alcatel márkájú termékek a TCL Communicationtól személyre szabott felhasználói élményt nyújtanak innovatív, értékekben gazdag, nagy teljesítményű mobilkészülékekkel, amelyek biztosítják használóiknak hogy felfedezzék és élvezzék a mindennapi örömöket.

 

A TCL a TCL Corporation bejegyzett védjegye. Minden egyéb védjegy a megfelelő bejegyző tulajdona. Az Alcatel a Nokia védjegye, amelyet a TCL licenszelve használhat. További információkért látogasson el a http://www.alcatel-mobile.com/ weboldalra.