Keresik a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit

Egy emlődaganatban szenvedő nőnek a betegségen felül is rengeteg nehézséggel kell szembesülnie. Éppen ezért a mellrák elleni mindennapi küzdelmében egy kedves bátorító szó, lelki támogatás vagy egyéb, a jólétéhez kapcsolódó segítségnyújtás hatalmas segítséget jelenthet a számára, amely erőt ad a betegség leküzdéséhez. Ismersz olyan hétköznapi szuperhőst a környezetedben, aki példaértékű és önzetlen cselekedeteivel hozzájárul a mellrákkal diagnosztizált betegek gyógyulásához? Tegyél te is jót vele: jelöld az AVON és a Marie Claire közös pályázatára, és add meg neki az esélyt, hogy egyike lehessen a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseinek, és elnyerhesse az 1 000 000 Ft-os támogatást.

Most itt az alkalom, hogy jót tegyél egy jótevővel! Az AVON és a Marie Claire hisz az önzetlen cselekedet jótékony erejében, ezért közös pályázatában olyan embereket keres, akik valamilyen módon tevékenységükkel segítik a mellrákban szenvedő nők mindennapi életét.

„Pályázatunkkal többek között arra szeretnénk felhívni nőtársaink figyelmét, hogy ha valaki érintett a mellrákban, van segítség, nem marad magára. Tisztában vagyunk azzal, hogy hatalmas erőt adhat a betegeknek, ha nem egyedül kell szembeszállniuk a betegséggel. Sok esetben egy kis odafigyeléssel, egy kedves szóval vagy egy önzetlen cselekedettel pozitív energiával tölthetjük fel a beteget, amivel hozzájárulhatunk a gyógyuláshoz. A Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei elnevezésű pályázatunkra bárki jelölhet olyan illetőt a környezetéből, aki véleménye szerint jócselekedeteivel megérdemelné ezt a kitüntetést és az ezzel járó 1 000 000 Ft-os pénzbeni támogatást. Bízunk abban, hogy felhívásunkra rengeteg ajánlás fog érkezni. A három nyertest októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában hirdetjük majd ki, ekkor kapják meg nyereményüket is” – nyilatkozta a pályázat kapcsán Végh-Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

„Úgy gondoljuk, hogy a divat és a szépség mellett olyan sokakat érintő problémákkal is foglalkoznunk kell mint a mellrák, ami több ezer nő életét veszélyezteti. Így nem volt kérdés számunkra, hogy csatlakozunk ehhez a kezdeményezéshez. Hiszünk abban, hogy a szónak ereje van és pozitív példákat bemutatva többen követni fogják a hőseinket és még több mellrákban szenvedő nő kap támogatást a környezetétől és nem tabuként lesz kezelve ez a betegség. Mindenkit bátorítani szeretnék arra, hogy nevezze az általa ismert jótevőt, aki önzetlen módon, tevékenysége révén megkönnyíti az érintett nők mindennapjait” – tette hozzá László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője.

A Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei pályázatra a nevezéseket június 11-től július 12-e éjfélig várják a szervezők, amelyben a jelölt tevékenységét röviden, maximum 1 oldalas szövegben kell összefoglalni és elküldeni a sajto@avon.com e-mail címre. A beérkezett pályázatokat egy öt főből álló szakmai zsűri bírálja el, a nyerteseket pedig októberben a mellrák elleni küzdelem hónapjában hirdetik ki a szervezők.

A pályázat további részleteiért látogass el az alábbi honlapra: https://avononline.avon.hu/palyazat

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .