Kelet-európai stratégiai partnerségi megállapodás a Tech Data és a Microsoft között

A megállapodás révén a régió nagyvállalati és KKV partnerei számára is elérhetővé válnak a Microsoft megoldásai

Új stratégiai partnerségi megállapodás megkötését jelentette ma be a Tech Data (Nasdaq: TECD), melynek célja a Microsoft teljes szoftveres és felhőalapú megoldáskínálatának bevezetésére vonatkozó folyamat felgyorsítása Magyarországon, illetve Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában.

A Tech Data és a Microsoft között létrejött új megállapodás az Office 365-re, az Azure platformra, valamint az üzleti intelligenciával, az IoT-vel és az analitikával kapcsolatos megoldásokra összpontosít, emellett további beruházásokat irányoz elő a Tech Data erőforrásait, marketing kezdeményezéseit és a vállalat globális felhőalapú tranzakciós platformját, a StreamOne-t illetően. A folyamatot a Prágában újonnan létrehozott Tech Data „kiválósági központ” segíti, ahol egy termékszakértőkből álló csapat nyújt támogatást a viszonteladóknak az Microsoft megoldásokkal kapcsolatban.

A Microsofttal Csehországban és Lengyelországban már fennálló partnerség megerősítése mellett a Tech Data az új megállapodásnak köszönhetően szakértelmet és eszközöket – mint például a StreamOne platformot – biztosíthat Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, vagyis azokban az országokban, amelyek az Avnet Technology Solutions üzletágának 2017. februárjában történt felvásárlását követően csatlakoztak a Tech Data-hoz. A Tech Data a viszonteladók toborzására és a fejlesztéstámogatási tevékenységekre koncentrál a KKV és a nagyvállalati szegmensben, végpontok közötti és fejlett megoldásokat egyaránt felölelő végponttól-végpontig terjedő portfoliójára és a kelet-európai régióban működő értékesítési partnereinek széles körére támaszkodva.

A Microsofttal kötött stratégiai partnerségi megállapodás a Tech Datának az Avnet TS felvásárlását követően kibővült fizikai jelenlétére, a régióbéli nagyvállalati és KKV ügyfelekkel már régóta fennálló, elmélyült kapcsolatainkra, valamint a Microsoft amerikai és európai részlegeivel 25 éve fennálló kapcsolatunkra épül. Globális jelenlétünk, speciális felhőalapú tranzakciós platformunk és „best practice” teremtő képességünk révén a Tech Data kiemelten fontos szerepet játszik partnerei életében azáltal, hogy támogatást és útmutatást nyújt számukra a jelenleg zajló piaci átalakulás, a hibrid és felhőalapú modellekre való átállás folyamán. A Microsofttal együttműködve szakértői csapatokat hoztunk létre, és örömmel várjuk, hogy felgyorsíthassuk a Microsoft megoldásainak elérhetővé tételét a teljes kelet-európai régióban, valóban transzformatív üzleti eredményességet biztosítva ügyfeleinknek” – mondta el Patrick Zammit, a Tech Data Európáért felelős elnöke.

Örömmel üdvözöljük a Tech Data közép-kelet-európai jelenlétének bővülését a Microsoft globális felhőmegoldás-szolgáltatójaként, és nagy várakozással tekintünk együttműködésünkre, melynek keretében abban kívánunk segítséget nyújtani az embereknek és a szervezeteknek, hogy kiaknázhassák a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségeket. A Tech Data szakértelme a KKV és a nagyvállalati szegmensben használatos felhőmegoldások terén, valamint a régió öt országában az üzletfejlesztésbe, a speciális munkakörökbe, az automatizált tranzakciós platformokba és a marketing kampányokba tett beruházások mind elősegítik a Microsoft felhőmegoldásait – így többek között a Office 365-öt, az Azure platformot és az üzleti intelligencia eszközöket – forgalmazó viszonteladói kör fejlesztését a régióban” – tette hozzá Marianne Roling, a Microsoft közép-kelet-európai szervezetének partnerekért, nagyvállalati és KKV ügyfelekért felelős igazgatója.

Ha bővebb információt szeretne a Tech Data és a Microsoft európai partnerségéről, kérjük, lépjen kapcsolatba Szegvári Jánossal a Tech Data magyarországi sales manager-ével a janos.szegvari@techdata.com címen.

A Tech Data

A Tech Data a technológia erejével összekapcsolja a világot. Végponttól-végpontig terjedő termék-, szolgáltatás- és megoldás-portfóliónk, speciális szaktudásunk, valamint a következő generációs technológiák terén fennálló szakértelmünk lehetővé teszi, hogy értékesítési partnereink olyan termékekkel és megoldásokkal jelenhessenek meg a piacon, amelyek az összekapcsolhatósághoz, a növekedéshez és a fejlődéshez szükségesek világszerte. A Tech Data a 107. helyen áll a Fortune 500® listáján, és már nyolc éve folyamatosan szerepel a Fortune „A világ legelismertebb vállalatai” listáján. További információkért látogasson el a www.techdata.com weboldalra, vagy kövessen minket a Twitteren, a LinkedInen és a Facebookon.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .