Kék bogár

Főszereplők: Xolo Maridueña, Raoul Max Trujillo, George Lopez, Susan Sarandon. Zene: Bobbyx Krlic. Operatőr: Pawel Pogorzelski. Látvány: John Billington. Írta: Gareth Dunnet-Alcocer. Rendezte: Angel Manuel Soto.

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan.

Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt.

A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé.

Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni.

A DC régi hőse még új a mozivásznon, de hamar kiderül, hogy ott a helye: a vizuálisan különleges, őrületes kaland egyszerre izgalmas és nagyon vicces!

Mozibemutató: 2023. augusztus 17.

Színes, zinkronizált amerikai film

Eredeti cím: Blue Beetle

Gyártó: Warner Bros. Pictures

https://egyszermarlattamautot.hu/a-kek-bogar-es-a-toyota-tacoma/