Karácsonyi rénszarvast fogadott örökbe a Cewe

Újszülött rénszarvast fogadott örökbe a Cewe Magyarország, és hamar fény derült arra, hogy a kis jövevény – aki piros orra után a Nózi nevet kapta – egészen különleges képességekkel bír. Többek között képes megszépíteni a karácsonyi készülődést, ünnepi üzeneteket küld, tud síelni, sőt mi több, szilveszteri tűzijátékot is készít.

„Természetesen egy kedves karácsonyi kabalafiguráról van szó, amelyet ingyenes Viber matricacsomagban érhet el a közönség” – árulta el nevetve Szekeres Eszter, a Cewe márkamenedzsere.

„Szerencsések vagyunk, hiszen termékeink örömet okoznak az embereknek, és nap mint nap szembesülünk a vásárlóink boldogságával, hálájával. Ezt szerettük volna viszonozni Nózival, hiszen egy vidám üzenet, egy mókás figura elküldése mindig mosolyt csal az arcokra és akkor is összeköti a barátokat, családtagokat, ha éppen távol is vannak egymástól” – emelte ki.

Bár még csak pár napja elérhetők a kis Cewe rénszarvas kalandjai, már több százezer ember töltötte le a matricacsomagot és mutatta be üzeneteiben Nózi tehetségét.

A csomag itt elérhető: http://stickers.viber.com/pages/cewe

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .