Karácsonyi kisokos 2017

Ahogy közeledik a karácsony, úgy lepnek el mindannyiunkat a készülődéssel kapcsolatos teendők. Bár a menü elkészítésében, a nagytakarításban és a fadíszítésben nem tudunk segíteni, összeállítottunk egy ideális ajándék-ajánlót a zene szerelmeseinek!

A kísérletezőknek

Ha valami egyedit és minőségit szeretnénk, Zak Abel lemeze ideális választás minden soul-pop és r&b kedvelőnek. A huszonéves brit fiú öblös, karcos hangja, csodás vokáljai, ötletes dallamai és jelentéssel teli szövegei olyan egyedülálló és kimagasló lemezt hoztak létre, amely lazán beelőzi a többi 2017-es megjelenést.

A hódítóknak

Az előzőhöz hasonlóan különleges lemez Dua Lipa bemutatkozó anyaga, azonban hírnév szempontjából a koszovói származású szépség lépéselőnyben van. Dua számos sztárprodukciókban szerepelt idén, amik szélesebb közönséghez juttatták el élces hangját, de a lány a saját lábán is megáll – albuma kreatív, őszinte és egytől egyig emlékezetes dalokat tartalmaz, amelyeket még 2018-ban is boldogan hallgatunk majd vissza.

A romantikusoknak

James Blunt már tíz éve bebizonyította, hogy vajból van a szíve és ért a nők nyelvén – a szomorkás énekes katonát több milliárd nő zárta örökre szívébe „You’re Beautiful” című számának köszönhetően. A brit énekes új lemeze hasonlóan magával ragadó mint a bemutatkozó anyag volt, azonban egy csipetnyi öniróniát is tartalmaz, amelytől egy minden eddiginél színesebb és élvezhetőbb album lett a végeredmény.

A biztosra menőknek

Ed Sheeran Divide című lemeze 2017 egyik legsikeresebb albuma lett – már márciusban. Sheeran pontosan érzi, hogy mit kíván a nép, és lazán, légiesen felel meg minden egyes elvárásnak. Az új lemez szuperromantikus keringőket, fergeteges partidalokat, nosztalgikus így jöttem én szerzeményeket, és latinos, pergő, a divatnak megfelelő lüktető dalokat tartalmaz. Egy szóval: aduász.

A karácsony fanoknak

Sia „Everyday Is Christmas” című albuma igazi különlegesség: a 11 dalos lemez csupa saját szerzésű számot tartalmaz, amelyek egytől egyig mosolyt csalnak az arcunkra és táncra perdítenek az ajándékcsomagolás / ünnepi menü főzés / karácsonyfadíszítés / ünneplés alatt.

Reméljük, sikerült néhány hasznos tippet adnunk a keresgélőknek, kellemes ünnepi készülődést mindenkinek!

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .