Karácsonyi ízcsodák növényekből

December harmadik hétvégéjén négy napon át – 14-17 -között – egy igazán különleges karácsonyi vásár várja az érdeklődőket a WestEnd tetején: a növényi alapanyagokra specializálódott Vegan Wonderland első alkalommal hoz új színfoltot az adventi programok kavalkádjába.

A tisztán növényi alapú ételek és kézműves termékek sokaságát felvonultató rendezvény különlegessége, hogy a kitelepülő éttermek olyan karácsonyi fogásokkal és desszertekkel, valamint a vásárosok olyan kézműves ajándékokkal és karácsonyi csomagokkal várják a nagyérdeműt, amelyeket csak a vásár idején lehet kipróbálni, megvásárolni.

A Vegan Wonderland-en nem csak kóstolni érdemes majd, hiszen  a  házilag készített szappanok és ékszerek közt pazar karácsonyi ajándékok is beszerezhetők majd – természetesen „erőszakmentesen”-, azaz tisztán növényi alapanyagokból, hogy az állatoknak is valóban boldog legyen a karácsony.

További információk a rendezvényről, illetve a kiállítókról a facebook eseményre kattintva megtekinthetők: https://www.facebook.com/events/1945875502401398/

Helyszín:1062. Budapest, Váci út 3. (WestEnd Millenium Tetőkert)
Dátum: 2017.12.14-17.
Nyitvatartás: 10:00 – 22:00

A rendezvény ingyenes!

Térkép 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .