Jumanjiból öngyilkos osztagba

Az öngyilkos osztag második bevetésén egy tömegpusztító fegyver után nyomoz. És az a fegyver nem más… mint a Szikla.

Dwayne „The Rock” Johnson elképesztő tempóban nyomja egymás után a szuperprodukciókat. Idén karácsonykor az akcióhős humorérzékéről is meggyőződhetünk a Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, hazai bemutató: december 21.) című filmben, ahol azért a kalandokat sem hanyagolja. De a héten közzétették a nagy, látványos akciófilmnek ígérkező Rampage – Tombolás (Rampage, hazai bemutató: jövő tavasszal) első plakátját: a filmben három, genetikai manipuláció miatt hatalmasra nőtt állat (egy gorilla, egy farkas és egy tengeri szörny) pusztítja végig Amerikát, és Johnson, a gorilla egykori ápolója próbálja befogni őket.

És már szinte biztosnak tűnik, hogy ő lesz Black Adam, a pusztító hatású főgonosz, aki a képregény-univerzumban általában egy Shazam nevű szuperhős ellensége volt: és most az egész öngyilkos osztag fordul majd ellene. A filmet valószínűleg A könyvelő-ért sok dicséretet begyűjtő Gavin O’Connor írja és rendezi. Azután, ha Dwayne Johnson ezzel is megvan, tényleg jöhet az elnöki kampány.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .