Jótékonysági farsangi bál a Mozdulj! Közhasznú Egyesület szervezésében

 

Budapest, 2018. február 17. 19.00 óra
Duna Palota 1051 Bp. Zrínyi u. 5.

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület 5 éve azért jött létre egy baráti társaságból, hogy fogyatékkal élő fiatalokat, felnőtteket segítsen olyan sport és művészeti programok szervezésével ahol megmutathatják tehetségüket. Ezek a programjaink lehetőséget biztosítanak egy integrált közösség létrehozásához is.

Az Egyesület 2018. február 17.-én a Duna Palota báltermében rendezi meg hagyományőrző jótékonysági bálját. A kezdeményezés lényege, hogy az est bevételét egy  fogyatékkal élő, sportban vagy művészetben tehetséges fiatal kapja meg. Az elmúlt években adománygyűjtésünknek köszönhetően többeknek tudtunk már segíteni tehetségük fejlesztésében. Az idei választásunk ismételten Harza Márk ifjú előadóművészre esett, akinek már három évvel ezelőtt is segítettünk.

Márk nagyon tehetséges előadóművész, több díj és elismerés tulajdonosa, súlyos fejlődési rendellenességgel született. Sajnos a műtéti beavatkozások ellenére is, napjait ma már kerekesszékhez kötötten éli. Az elkövetkező időszakban sorozatos sebészeti beavatkozások várnak még rá, hogy esélyt kaphasson a fájdalom nélküli élethez. Mindennapjai küzdelmeiben egyetlen fénysugárt jelenti számára, ha fellépésekre hívják. Ilyenkor nyílik ki számára a világ. Sajnos a család nehéz anyagi körülmények között él, édesanyja is súlyos mozgásszervi  problémákkal küzd. Mivel vidéken laknak, a legtöbb kezelés Budapesthez és Debrecenhez köti őket, ezért nagy szükségük lenne egy autóra. Brandt Viktor jótevő buszvezető kezdeményezéséhez egyesületünk  szinte elsőként csatlakozott, hiszen Márk sorsát az utolsó megmozdulásunk óta figyelemmel kísérjük.

Egyesületünk tagjai remélik, hogy bálunk bevétele ismét nagy segítség lesz az ifjú tehetségnek és családjának.