Jótékonysági aukció Weiler Péter Valami Amerika 3 werkjazaiból

Február 15-től már licitálhatunk a Vaterán Weiler Péter kortárs képzőművész Valami Amerika 3 werkrajzaira. A szervezők az aukción befolyt összeget Csorba Dávid, Duchenne-féle izomelhalásban szenvedő fiú segítésére fordítják. 
A 25 éves Csorba Dávid gyógyíthatatlan genetikai betegségben, Duchenne-féle izomelhalásban szenved. Nem tud mozogni, beszélni, lélegeztető gép segítségével él. Értelmileg viszont teljesen  ép, jó humora van. Dávid nagy filmrajongó, egyik nagy kedvence a Valami Amerika. Herendi Gábor rendező és Pindroch Csaba főszereplő még a film premierje előtt, személyesen vetítették le a Valami Amerika harmadik részét Dávidnak.
Weiler Péter kortárs képzőművész egy különleges műfajt teremtett a Valami Amerika 3 kapcsán, a werkrajzot. A művek vegyes technikával, akvarell papírra készültek. Weiler képei a film elkészítésének legjobb pillanatait örökítik meg, pop-art stílusban.
Herendi Gábor rendező kezdeményezésére, Weiler Péter képzőművész boldogan vállalta, hogy a Valami Amerika 3 forgatásáról készült werkrajzokat Dávid javára árverezzék el.
A befolyó összeget Dávid fejlesztésére, segédeszközök vásárlására fordítják.
Az árverés február 15-től, a Vaterán zajlik, bárki részt vehet rajta, aki szeretne segíteni Csorba Dávidnak.
Itt lehet licitálni:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=JotekonysagiArveres
 
http://www.vatera.hu/valamiamerika3/
Az alábbi adománygyűjtő oldalon azok is tudják támogatni Dávidot akik nem szeretnének licitálni: www.gofundme.com/csorbadavid