Jön a Mesél az erdő következő része

Gyerekkorunk kedvenc történetei folytatódnak! Tony Wolf eredeti illusztrációival jelenik meg a Mesél az erdő-sorozat 2. része, ezúttal a törpékről. Az állatokról szóló első rész olyan nagy sikert aratott, hogy érkezik belőle a második utánnyomás.

Tony Wolf: Mesél az erdő – A törpékről

A népszerű sorozat második részében folytatódnak az erdő lakóinak kalandjai. Az árvíz elől menekülő kis állatokat a törpék fogadják be az erdő felső részén elterülő birodalmukba. Az okos, szorgalmas és kedves törpék életébe vidámság költözik, az állatok pedig nem győznek ámulni vendéglátóik zseniális találmányain! A rozoga létra helyett liftet szerelnek a magas fa mellé, a békának pedig hőlégballont készítenek, hogy kipróbálhassa, milyen a repülés. A mókus úgy dönt, hogy köszönetképpen szobrot kell emelniük a törpéknek.

Tony Wolf örökzöld mesegyűjteményében elragadó, vidám illusztrációk kísérik a történeteket!

 

Várható megjelenés: 2018. január 24.
Terjedelem: 88 oldal
Méret: 238 mm x 163 mm x 12 mm
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634034551
Sorozat: Mesél az erdő

 

A sorozat 1. része:

Tony Wolf: Mesél az erdő – Az állatokról

A sorozat első kötetében az ott élő állatokról: az egérlányok, a sünik, az őzek, a békák, a pelék és Józsi, a holló kalandjairól olvashatunk. Megtudhatjuk, hogyan válhat egy fapapucs remek hajóvá, mi mindenre jó a borsóhüvely, és bekukkanthatunk egy feketerigó-esküvőre is!
Tony Wolf bájos mesegyűjteménye és rajzai az erdő lakóinak mindennapjairól a mai óvodásokat is elvarázsolják.

4 éves kortól ajánljuk.

 

Terjedelem: 88 oldal
Méret: 238 mm x 163 mm x 15 mm
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634033998

 

A sorozat 3. része (előkészületben)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .