Jön az Apáca

Az AZ frenetikus sikere (amely már Magyarországon is több mint 300 ezer nézőt jelent!) után természetesen folytatódik a horrorfilmek feltámadása. Igaz, a Démonok között-univerzum nem szorult rá az emberevő bohóc segítségére: eddigi epizódjai valamint spin-offjai maguk is elsöprő siker arattak. A legutóbbi, az Annabbelle – A teremtés a legjobb bizonyíték erre. Amelyben, ha elég figyelmesen nézte a rémüldöző néző, már fel lehetett fedezni a következő rész Az apáca (The Nun, hazai bemutató: jövő nyár) néhány snittjét.

Most egy új, az internetre kikerült kisfilmben újabb részletek fedezhetők fel James Wan új horrorjából.

Az már biztos, hogy a filmesek új terepre merészkednek, és újfajta hangulatokkal dobják fel az egyre elágazóbb történetet. Valak, az apácaruhában megjelenő démon ezúttal az 1950-es években rémisztget, méghozzá egy fogarasföldi zárdában – ami máris eléggé hátborzongató világot ígér.

Az új filmben ismét Bonnie Aarons játssza majd Valakot, Burke atyát Demián Birch, Victoria nővért pedig Taissa Farmiga (a Démonok között főszerepét alakító Vera Farmiga húga) alakítja.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .