Joel Corry, Icona Pop és Rain Radio egy felejthetetlen felvételben

A DJ-producer nagyágyú, Joel Corry összefogott a dance-pop koronázatlan királynőivel, az Icona Poppal és az ígéretes brit house producer-kollektívával, a Rain Radioval, hogy megalkossák a következő dübörgő nyári bangert, a „Desire”-t.

Az újdonság az angol lemezlovas következő nagy projektjének előfutára is egyben. A hamarosan megjelenő ‘Another Friday Night’ címre keresztelt album az elmúlt öt év olyan nagy slágereit foglalja majd magába, mint a „Sorry”, a „Lonely”, a MNEK-kel közös „Head & Heart”, a RAYE-jel és David Guettával kollaborációban készült „BED” vagy a „OUT OUT” című felvétel, amin Jax Jones-szal dolgozott együtt.

Joel jelenleg is az Egyesült Királyság toplistáinak élén áll az Ella Hendersonnal és Nathan Dawe-vel közösen jegyzett „0800 HEAVEN” című dance-himnusszal, de nem kellett sokat várnunk a következő erőteljes dance-talpalávalóra sem, ami a „Desire” formájában érkezik.

A többszörös BRIT-jelölt előadó gigahitjei a magyar közönség számára is hatalmas népszerűségnek örvendenek, ugyanis június 30-án a Heineken Balaton Soundon felállított Rádió1 táncterére alig fértek fel a rajongók.