Joel Corry és Becky Hill együttműködésére megérte várni

Nemcsak sármos, hanem tűpontosan tör utat közönségéhez az ötszörösen is BRIT-díjra jelölt lemezlovas, Joel Corry. A platinalemezes DJ/producer legutóbbi, rádiókat ostromló dalát, a David Guettaval és Bryson Tillerrel közös „What Would You Do?”-t márciusban mutatta be, mielőtt nyári turnéra indult: állandó rezidense az ibizai és las vegas-i kluboknak, emellett olyan kultikus fesztiválokon lépett fel, mint a belga Tomorrowland és a svéd Lollapalooza.

Augusztusban sem hagy senkit klubhangulat nélkül, és ezúttal egy régi zenei kiszemeltjét, a kétszeres BRIT-díjas Becky Hillt kérte fel a közös alkotásra. A brit énekesnő, aki az idei nyári dance himnusz, a „Crazy What Love Can Do” egyik fő kollaborátora, rögvest fejest ugrott a stúdiófelvételbe.

“HISTORY”-ban Corry egyesíti erőit a csodás hangú Becky-vel, a végeredmény pedig egy pezsdítő dance-pop szerzemény, akárcsak egy hűsítő szellő a legforróbb napokra.

 Hallgasd meg itthttps://www.youtube.com/watch?v=okOHvVWYUkg&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=1&ab_channel=JoelCorry