Itt az új mophie vezeték nélküli töltőállomás iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X-hez

Az Egyesült Államok elsőszámú beépített akkumulátoros mobiltok márkája bemutatta új vezeték nélküli töltőállomását dedikáltan iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékekhez.

A vezeték nélküli töltést támogató iPhone modellek megjelenésével párhuzamosan a Zagg INC (NASDAQ: ZAGG) leányvállalata, a mophie bemutatta új töltőállomását dedikáltan iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékek töltéséhez. A kis méretű és helyigényű, gumírozott bevonattal ellátott eszköz gyors vezeték nélküli töltési megoldást biztosít a kompatibilis iPhone-okhoz.

A töltés megkezdéséhez elegendő a készülék felületére ráhelyezni a telefont, amit a Qi vezeték nélküli technológiára épülő, akár 7,5 watt teljesítményű eszköz gyorsan és biztonságosan tölt fel. A funkcionalitást nem befolyásolja az eszköz használata, a töltés megkezdése után a telefonkijelző továbbra is használható marad és Bluetooth tartozékok is csatlakoztathatók.

mophie vezetéknélküli töltőállomás teljes érintkezőfelületét csúszásmentes TPU-bevonat borítja, mely stabilan tartja, és megóvja a karcolásoktól az iPhone-t. A mophietól megszokott letisztult minimáldizájn az otthoni és irodai használatra egyaránt ideális.

A mophie-nál hivatásunknak tekintjük, hogy a vezeték nélküli töltőmegoldásokat az mindennapi élet részévé tegyük. Az új mophie vezeték nélküli töltőállomás az iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X készülékek mindennapos használatához jelent optimális megoldást” – mondta el Chris Ahern, a mophie elnöke.

A kaliforniai székhelyű mophie az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott beépített akkumulátort tartalmazó mobiltelefontokok díjnyertes tervezője és gyártója.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .