Itt a megújult Samsung Galaxy A széria

Megérkezett az újragondolt Samsung Galaxy A széria első tagja, mely innovatív megoldásokat hoz el a középkategóriás telefonok szegmensébe. A Galaxy A50 a felhasználók számára legfontosabb funkciókban kínál meghatározó fejlesztéseket. Ilyen újítás a lenyűgöző élményt nyújtó képernyő, a hosszan tartó teljesítmény és a kamera, amely olyannak örökíti meg a világot, amilyennek azt a valóságban is látjuk.

Az új Galaxy A50 megfelel a csatlakoztatott életmód elvárásainak, a készülékkel valós időben hozhatunk létre, oszthatunk meg és fogyaszthatunk tartalmakat. Az új sorozat sokoldalú, erős készülékeket kínál majd, amelyek képesek lépést tartani napjaink telefonhasználati szokásaival.

A Samsung számára fontos, hogy minél jobb felhasználói élményt biztosítson a vásárlók számára. Az újragondolt Galaxy A széria tervezésekor ezt a célkitűzést tartottuk szem előtt – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A kapcsolattartás módja folyamatosan változik, az okostelefonoknak pedig tartaniuk kell a lépést ezzel az átalakulással. Az új Galaxy A sorozat olyan alapvető funkciókban hoz előrelépést, amelyek sokszínű lehetőségekkel támogatják a valós idejű interakciókat és idomulnak a változó felhasználói igényekhez.”

A Galaxy A szériával a felhasználók zavartalanul tapasztalhatják meg a Galaxy ökoszisztéma lehetőségeit, mint például a Samsung Health, a Samsung Pay vagy a Bixby[1] funkciókat.

Galaxy A50

Prémium kamerafunkcióival, hosszú üzemidőt biztosító, gyorstöltést támogató akkumulátorával és Infinity-U kijelzőjével a Galaxy A50 segít kapcsolatban maradni a világgal.  

A Galaxy A50 tripla kameráját az emberi látás sajátosságai ihlették, ennek megfelelően emeli új szintre a fényképek készítését és megosztását.

Az Ultraszéles látószögű lencsével a világ kötöttségek nélkül örökíthető meg. A 25 MP-es főkamera vibrálóan éles képeket készít napfényben. Az innovatív lencse rosszabb fényviszonyok között több fényt gyűjt és csökkenti a zajt a képen, így sötétben is kiváló minőségű képeket készít. A Mélységérzékelő funkcióval isfelszerelt kamera Élő Fókusz lehetőséget is kínál, amellyel megválaszthatjuk, melyik részletet hangsúlyozzuk ki a képen.

  • Az AI kamera segítségével könnyebb a maga tökéletességében elkapni a pillanatot. A Jelenetoptimalizáló húsz különböző helyzetet képes felismerni és feldolgozni, a Hibaérzékelő funkció pedig biztosítja, hogy ne maradjunk le a legjobb portréfotó lehetőségekről. A Bixby Vision a kamera és a mesterséges intelligencia eszközeivel segít az online bevásárlásban, a fordításban és az információkeresésben is.
  • Az előlapi kamera Élő Fókusz funkciójával finoman elmoshatjuk a kép hátterét, így gyönyörű önarcképeket komponálhatunk.

A képernyőn található ujjlenyomat-olvasóval a Galaxy A50 könnyedén feloldható anélkül, hogy a telefon fogásán változtatni kellene. A készülék négy karakteres színben, kényelmes, vékony és enyhén ívelt kialakításban érkezik. A fekete, fehér, kék és korall árnyalatokat a szórt fény inspirálta.

A Galaxy A szériáról bővebb információ a www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy vagy a  www.samsung.com/galaxy weboldalakon érhető el.

Galaxy A50 termékjellemzők

  A50
Kijelző Méret / Felbontás 6.4 colos FHD+ (1080×2340) Super AMOLED
Infinity kijelző Infinity-U
Váz 158.5 x 74.7 x 7.7mm
Kialakítás 3D Glasstic
Processzor négymagos 2.3GHz + négymagos 1.7GHz
Kamera Előlapi 25MP FF (F2.0)
Hátlapi 25MP AF (F1.7) + 5MP FF (F2.2) + 8MP FF (F2.2)
Memória 4 / 6 GB RAM 64 / 128 GB belső tárhely Akár 512 GB Micro SD
Akkumulátor 4,000 mAh[2]
Egyéb jellemzők Képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, Gyorstöltés, Samsung Pay3, Bixby Vision, Bixby Hang, Bixby Otthon, Bixby Emlékeztető

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.


[1] A funkciók és szolgáltatások régiótól és modelltől függően változhatnak.

[2] Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.

3 A Samsung Pay elérhetősége országtól függően változhat.