Ismét összeállt az egész világon imádott Ed Sheeran és Paulo Londra

Pályafutása során világszerte több mint 1,8 milliárd összesített streamjével, és olyan felvételeivel, mint a 939 milliós YouTube-megtekintésű „Tal Vez”, és a hasonló elérésű, „Cuando de Besé” Paulo Londrát továbbra is a latin zenei élet egyik legerősebb városi művészeként ismerhetjük.

A fiatal rapper a freestyle hullám úttörője volt Argentínában, és ő lett az első városi művész, aki nemzetközivé tette a mozgalmat a világ távoli részein. Miután két évet távol volt a zenétől Paulo Londra, 2022 márciusában diadalmasan visszatért a zeneiparba, és minden egyes kiadással megmutatta – köztük a 151 milliós YouTube-nézettségű „Plan A”  –, hogy cseppet sem hagyott alább a rajongók lelkesedése és az előadó zenei megújulása.

Paulo Londra ezúttal egy korábbi együttműködőjével, nem mással, mint a globális szupersztárral, Ed Sharennel alkotott közöst, a hároméves, első kollabjukat, „Nothing On You”-t követően. Londra „regényes éjszakába” hívogató rapbetétei és Ed utánozhatatlan stílusa igazi komplementerként hatnak.

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=SuU0999Seaw&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=7&ab_channel=PauloLondra