Ismerje meg az új G-Shock G-Steelt aranyszínű előlappal

A Casio bemutatja a G-Shock G-Steel termékcsaládjának legújabb kiegészítését: a referencia GSTB100GB-1A9-et. A dizájn kifinomult fémes lobogást és belső szívósságot tartalmaz.

Az óra merész, arany árnyalatú szálcsiszolt IP-keretet és indexeket tartalmaz, amelyek ellensúlyozzák a fekete számlap sötétségét, és csillogást adnak a rajongók kedvencéhez. A teljes G-Shock kollekcióhoz hasonlóan az óra is olyan jól bevált tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint a 200 méteres vízállóság, a teljes naptár, a világidő és a GMT funkciók.

A kronográf funkcióval a fekete tárcsa a 9 óra állásban lévő forgó turbina segédtárcsát emeli ki, megduplázva az óra napelemes töltöttségi szintjét. A tárcsa a Bluetooth képességeket is jelzi, amelyek lehetővé teszik a csatlakozást a G-Shock Connected alkalmazáshoz. Ez a funkció az óra számos funkcióját kibővíti a beépített Smartphone Link funkciókkal, mint például az egyszerű időbeállítás, az időbélyeg a helymegjelöléssel és a telefonkereső funkció.

Az új modell olyan fejlett technikai lehetőségeket is tartalmaz, mint a Tough Solar Technology, amelyet a rendkívül ellenálló, filmszerű napelem tárcsa beépítése tesz lehetővé, amely lehetővé teszi az óra számára, hogy a leggyengébb fényforrásokból származó energiát is átalakítsa. Végül, de nem utolsósorban, a nagy fényerejű LED-es kijelző gondoskodik a láthatóságról sötétben is.

Az új Casio G-Shock G-Steel GSTB100GB-1A9 420 dolláros kiskereskedelmi áron kapható

The latest G-STEEL exudes extravagance with a brushed IP bezel and dial treatments