Ismerd meg Wu mester titkát!

A nindzsák Jackie Chan vezetésével készülnek a küzdelemre

A LEGO® NINJAGO® csapata nem akármilyen felkészítést kap, hogy szembe szálljon a rettegett Lord Garmadonnal. Munkájukat nem más, mint a filmes harcművészet atyja, Jackie Chan segíti. A hamarosan mozikba kerülő A LEGO® NINJAGO® Film számos akciódús jelenettel várja a nézőket.

A premierig viszont még van egy kis időnk, hogy bepillantsunk a kulisszák mögé. Lloydot, a Zöld Nindzsát és a többi titkos nindzsa harcost Wu mester készíti fel a rájuk váró küzdelemre. A sikerhez ellenfelük előtt saját egójukat is le kell győzniük, hogy aztán a zabolátlan fiatalokból hős nindzsa csapat válhasson. A hihetetlen mozdulatokat nem más, mint a Wu mestert életre keltő Jackie Chan tanítja be nekik. Minden mozdulat, amit a vásznon látunk, a népszerű színész és lelkes kaszkadőrtársainak valós harctudománya, amely az animációk világában elevenedik meg, hogy ne csak Garmadont, de a nézőket is levegye a lábáról.

Az összehangolt formációk, a látványos mozdulatsorok mind aprólékos tervezés eredményei. Ahogy a legjobbak legjobbjai vettek részt a film háttérmunkálataiban, úgy Lloyd és társai is a legjobbakká fejlődhetnek Jackie Chan felügyelete alatt. Ha szeretnéd Te is elsajátítani a mester mozdulatait, akkor a LEGO NINJAGO szetteknek köszönhetően akár már most is elindulhatsz a tanulás rögös útján. Vesd be Te is a Spinjitzu fogásait, védd meg a várost tűzön-vízen át! Ha pedig inspirációra van szükséged, less el néhány trükköt a vérbeli profiktól! Jackie Chan saját bevallása szerint Wu mester és Garmadon csatáját szerette a legjobban. Csípj el pár izgalmas pillanatot a tapasztalt mester és a megátalkodott főgonosz küzdelméből!

A LEGO NINJAGO videó elérhető a következő linken:

#BENINJA

A LEGO Ninjago Film szeptembert 21-től látható a hazai mozikban.