IQRF-partnerséggel erősíti európai IoT-kínálatát a Tech Data

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A Tech Data partnerei a disztribútor kibővült IoT-ökoszisztémája révén még szélesebb IoT portfóliót kínálhatnak ügyfeleiknek

A Tech Data (Nasdaq: TECD) bejelentette, hogy stratégiai partnerségi megállapodást kötött az IQRF Alliance-szel. A Tech Data első informatikai forgalmazóként csatlakozik az olyan ökoszisztémák kiépítésével foglalkozó vállalatokat és intézményeket tömörítő szövetséghez, amelyek összefogják az IQRF-interoperábilis eszközöket és az azokhoz kapcsolódó felhő megoldásokat, átjárókat, szoftvereket, illetve mobil alkalmazásokat.

Az IQRF Alliance-szel kötött partnerségünk révén számos olyan új IoT-implementációs partnerrel és gyártóval kerülhetünk kapcsolatba, akik bevonásával kiszélesíthetjük IoT-ökoszisztémánkat és átfogóbb portfóliót kínálhatunk partnereinknek” – mondta el Craig Smith, a Tech Data európai részlegének IoT illetve analitikai megoldásokért és szolgáltatásokért felelős igazgatója.

Első informatikai forgalmazóként a Tech Data csatlakozása számos nagyszerű lehetőséget nyit meg mind az IQRF Alliance meglévő tagjai, mind maga a Tech Data előtt. Az IQRF Alliance azzal támogatja tagjait, hogy hatékony kommunikációs platformot biztosít számukra az IQRF Interoperabilitási Szabvány és promóciós támogató anyagok formájában, amelyek segítségével interoperábilissá tehetik eszközeiket, csökkenthetik költségeiket és növelhetik eladásaikat” – tette hozzá Simon Chudoba, az IQRF Alliance vezérigazgatója.

A szövetség partnereként a Tech Data is részt vesz a rendszeres időközönként szervezett IQRF találkozókon, többek között a Prágában április 24-25. között megrendezett IQRF Summit 2018 rendezvényen, melynek platina fokozatú támogatója.

Az IQRF Alliance

Az IQRF Alliance egy IoT-szakembereket – fejlesztőket, gyártókat, felhőszolgáltatókat, telekommunikációs üzemeltetőket, rendszerintegrátorokat, kutató- és innovációs központokat, műszaki középiskolákat és egyetemeket – tömörítő nyílt nemzetközi közösség, amelynek küldetése a legjobb vezeték nélküli IoT-eszközök és megoldások biztosítása az IQRF technológiára építve. Az IQRF Alliance tagjai azért fogtak össze, hogy interoperábilissá tegyék az eszközöket, csökkentsék a költségeket és növeljék az eladásokat.

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .