Indulhat a buli

Posztteszt

 

 

 

 

  • A Sony EXTRA BASS™ és az új LIVE SOUND funkciók olyan hangminőséget biztosítanak, mintha egy élő koncerten lennél

  • Az IP67 szabványú víz- és porállóságnak köszönhetően bárhol szabadon élvezheted kedvenc zenéidet

  • Biztosíts tökéletes partihangulatot barátaidnak az új „Party Booster” funkcióval

  • A vezeték nélküli Party Chain segítségével akár száz hangsugárzót is párosíthatsz egymáshoz

A Sony a mai napon bemutatta a vezeték nélküli hangszórók legújabb generációját. A könnyen hordozható, mégis masszív felépítésű SRS-XB41, SRS-XB31 és SRS-XB21 hangsugárzók ötvözik az EXTRA BASS™ extra mély hangzásvilágát a Sony egyedülálló LIVE SOUND lejátszási módjával, hogy a legjobb partiélményt biztosítsák, bárhol is legyél.

Kivételes zenei élmény a LIVE SOUND funkcióval

Az új Sony hangsugárzók három dimenzióban képezik a hanghullámokat, így a zenehallgatás közben úgy érezheted, mintha egy fesztiválon buliznál. Az új DSP (digitális jelfeldolgozó egység) és a mérnöki pontossággal elhelyezett membránok kombinációja során jön létre a LIVE SOUND hangzásvilág, amely során a hanghullámok vízszintes és függőleges irányban is megtöltik a teret. Az új hangsugárzókat úgy tervezték, hogy képesek legyenek a legmélyebb és legütősebb basszusok megszólaltatására, így kiválóan alkalmasak EDM, grime vagy hip-hop zeneszámok lejátszására.

Időtálló kialakítás és strapabíró védelem a környezettel szemben

A rendkívül időtálló hangszórók öt különböző színű szövetborítással rendelkeznek, amelyeket könnyedén eltávolíthatsz és kimoshatod, ha szennyeződés éri. A termékek az IP67 szabvány szerinti víz- és por elleni védelemmel rendelkeznek, ezáltal gond nélkül élvezheted a zenét a homokos tengerparton, egy medencés partin vagy akár egy latyakosabb helyszínen anélkül, hogy meghibásodnának. Ezek a különleges hangsugárzók rozsdamentes anyagokból készültek, így alkatrészeik nedves környezetben sem korrodálódnak.

A Sony három új, hordozható EXTRA BASS™ hangsugárzói most még ellenállóbbak a környezeti elemekkel szemben, mint valaha.

Személyre szabott házibulik

Kapcsold be az új “Party Booster” funkciót és hagyd, hogy a hangszórók legyenek az este fénypontjai! A beépített mozgásérzékelők segítségével a hangsugárzók öt különböző irányból észlelik az érintéseket, amelyekkel könnyedén, testreszabottan vezérelhetők a hang- és fényjátékok. A Party Booster nem csak összekovácsolja a bulizókat, de egy gombnyomással különleges és interaktív partiélményeket is kínál a résztvevőknek.

Lenyűgöző fényeffektek

Tedd felejthetetlenné az éjszakát barátaid számára a Sony hangsugárzók egyedülálló partifényeivel és különleges hang funkcióival. Az XB41 többszínű vonalvilágítása és a stroboszkóp villogó fényei alkalmazkodnak zeneszámaid üteméhez, valamint a teljes teret betöltő fényeknek köszönhetően úgy érezheted, mintha az egyik kedvenc fesztiválodon vagy szórakozóhelyeden lennél. Az XB31 hangszóró egy többszínű vonalfénnyel és villogó stroboszkóppal, az XB21 pedig egy egyszínű vonalfénnyel rendelkezik.

Az új vezeték nélküli Party Chain funkció

Építsd ki saját EXTRA BASS™ rendszered a Sony hangszóróiból, amelyekből akár száz egymással kompatibilis (SRS-XB41/31/21) hangsugárzót is összeköthetsz egymással. A magával ragadó EXTRA BASS™ élmény érdekében helyezz el egy-egy hangsugárzót a terem sarkaiban vagy építs belőlük egy hatalmas falat, és légy részese barátaiddal közösen az erőteljes partihangulatnak.

A hangsugárzók teljesen vezeték nélkül működnek, kompakt méretüknek köszönhetően pedig bárhová magaddal viheted őket. Mindemellett képesek akár 24 órán át biztosítani12 az EXTRA BASS™ hangzást, így zavartalanul bulizhatod át az éjszakát.

Az SRS-XB41 vezeték nélküli hangszóró fekete, fehér, vörös és sötétkék színekben lesz elérhető Európában 2018 áprilisától.

Az SRS-XB31 vezeték nélküli hangszóró fekete, fehér színekben, valamint vörös, kék és sárga színátmenetes kiadásokban lesz elérhető Európában 2018 áprilisától.

Az SRS-XB21 vezeték nélküli hangszóró fekete, fehér, vörös, kék és sárga színekben lesz elérhető Európában 2018 áprilisától.

1 A felsorolt termékek közül a közel 24 órán át tartó üzemidő csak az XB41/XB31 modellek esetén érhető el. Az XB21 közel 12 órán át tartó üzemidővel rendelkezik.

2 A maximális üzemidő a partifények kikapcsolása és a Standard üzemmód használata esetén elérhető. A feltüntetett időtartam a környezeti hőmérséklettől és a felhasználási körülményektől függően változhat.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .