Hungaricse X

IMRIK x Heidi Albert – Erre születtem

Zenében kiteljesedni: a két alkotó egymásra talált, és egyből érezték, hogy „Erre születtek”

A Spanyolországban is népszerű DJ/producer, IMRIK és kivételes tehetségű, elbűvölő dalszerző-énekesnő, Heidi Albert egy új hamisítatlan dance közössel jelentkezik – az „Erre születtem” egy mozgalmas klippel együtt érkezik, azzal az üzenettel, hogy ne hagyjuk elnyomni a bennünk működő iránytűt.

Imrik Ádám, művésznevén IMRIK, a hazai klubok megkerülhetetlen szereplője, aki korábban a mallorcai Oceans Beach Club állandó rezidenseként biztosította a csillapíthatatlan bulikedvet.

A Dj-producer legújabb dalához nem mást, mint az egyedi hangzásvilágáról ismert énekesnőt, Heidi Albertet, azaz Bognár Andit kérte fel közreműködőnek. Ádám és Andi között azonnal 100%-os volt a zenei kémia, a végeredmény pedig egy lüktető dance kollaboráció lett, masszív beatekkel és éteri vokállal.

„Tavaly ősszel találtunk egymásra Andival az egyik social media felületen – ott belehallgattam a munkáiba és rögtön megtetszett a hangja. Az általa írt szöveg és a felvétel címe, az „Erre születtem” is nagyon megfogott. Arra gondoltam, hogy mi “erre születtünk”: a zenélésre, az alkotásra, a művészetre” – meséli Ádám.

Heidi Albert tavaly jelentkezett szólóprodukciójával és nem tűri a zenei skatulyákat: folyamatosan kísérletezik a különböző stílusirányzatokkal a klasszikustól kezdve egészen a technoig, olykor pedig különleges hangszereket, handpant vagy csellót is csempész előadásaiba.

„Feltörekvőként rengeteg akadályba ütközöm, és sokszor meginog a hitem, vagy a motivációm. Közben, persze mindenki megmondja, hogy milyennek kéne lennem a sikerért, de nekem elsődlegesen az a célom, hogy megtaláljam az engem leginkább jellemző stílust és kiteljesedjek benne. Úgy érzem, hogy ezzel a számmal elindulok a saját utamon és ez mást is megerősít, aki elnyom bármit is magában, vagy éppen más nyomja el őt” – mondja el a kreatív énekesnő.

Az újdonsághoz színekben gazdag klip is forgott, ami a művészi kiteljesedést a táncon és a festészeten keresztül mutatja be.

Hallgasd meg a dalt itt: https://www.youtube.com/watch?v=GsL7YqTBJoc&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=6