Íme a Canon legújabb PIXMA TS9550 nyomtatói és a CanoScan lapolvasó sorozat

A Canon Europe bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz a PIXMA tintasugaras nyomtatók és intelligens lapolvasók új sorozata. Egyik tagja a Canon első A3-as tintasugaras multifunkciós nyomtatója, a PIXMA TS9550. A Canon nyomtatók és lapolvasók széles választéka minden otthoni, kreatív vagy üzleti igényre tud megoldást. Ezek a nyomtatók kompatibilisek az Amazon hangvezérelhető személyi asszisztensével, Alexával. Elég csak kimondani, hogy „Alexa, indítsd el a Canon nyomtatót!” vagy a „Nyomtass egy színezőt!” parancsot az Amazon Echo vagy más alkalmas eszköznek. A hangvezérlés azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók ellenőrizzék a nyomtató állapotát, például a tintapatron töltöttségi szintjét.

Canon PIXMA TS9550 sorozat
Internetre csatlakoztatható, kompakt, A3-as multifunkcionális nyomtató

A kompakt kivitelű, multifunkciós Canon PIXMA TS9550 tintasugaras nyomtató sorozat az A4-es nyomtatókhoz hasonló szénlábnyommal képes A3-as méretű nyomtatásra. A Canon vezető FINE nyomtatófej technológiájának köszönhetően professzionális eredményt nyújt, az öt egyedi festékpatron pedig gazdag színárnyalatokat és akár 100 év élettartamot1 biztosít.
Az üzleti vagy otthoni irodai használatra egyaránt alkalmas nyomtató beépített funkciói, például az okostelefonnal történő működtetés és a stabil wificsatlakozás problémamentessé teszik a nyomtatást, a szkennelést és a másolást. Kompatibilis az AirPrint (iOS) és Mopria (Android) technológiával, így lehetővé teszi az okoseszközökről történő közvetlen nyomtatást. A vékony kialakítású nyomtató 10,8 cm-es intuitív érintőképernyővel rendelkezik. Az A3-as dokumentumok a „nagy méretű másolás” funkcióval lehetséges. A nyomtató érintőképernyőjén közvetlenül is létrehozhatnak kiadványokat, a kétoldalas lapadagoló és a 20 lapos automatikus dokumentumadagoló (ADF)3 pedig több feladat egyidejű elvégzésére is képes.

TS 9550 modell információ: https://www.canon.hu/printers/pixma-ts9550/
https://www.canon.hu/printers/pixma-ts9551c/

Canon fotónyomtatók: https://www.canon.hu//printers/pixma-photo-printers/
Canon asztali nyomtatók: https://www.canon.hu/pixma-home-office-printers/

Canon CanoScan síkágyas lapolvasók

Canon CanoScan LiDE 400
Kivételes sebességű, minőségű és stílusú prémium lapolvasó
A prémium minőségű, nagy felbontású, helytakarékos Canon CanoScan LiDE 400 lapolvasó nagy sebességgel képes beolvasni a dokumentumokat, miközben energiát takarít meg. Kifinomult, kompakt kialakítását függőleges tartó és egyszerűen használható USB-C csatlakozó egészíti ki. Az akár 4800 x 4800 dpi felbontásra képes CanoScan LiDE 400 bármilyen nagy felbontású fényképet vagy dokumentumot pontosan reprodukál.
A 300 dpi felbontású, színes, A4-es dokumentumok beolvasásához mindössze nyolc másodpercre van szüksége. Dupla sarokpánttal felszerelt, speciális Z-kialakítású, 21 mm-es magasságig emelhető fedelének köszönhetően nem jelent többé gondot a vaskos könyvek, magazinok szkennelése sem. Az Auto Scan automatikus dokumentumészlelés, Document Fix dokumentumjavítás, Auto Photo Fix automatikus fotójavítás2 és a LiDE technológia együttes alkalmazásával minden szkennelési feladat egyszerűvé válik, hiszen a lapolvasó automatikusan elvégzi a különböző beállításokat.
Canon CanoScan LiDE 300
Egyszerűen használható, kompakt lapolvasó otthoni és irodai használatra
A vékony, kompakt kialakítású és stílusos Canon CanoScan LiDE 300 olyan kis súlyú A4-es síkágyas lapolvasó, amely könnyen kezelhető a Canon optimalizált EZ gombjaival, így biztosít tökéletes megoldást az otthoni vagy irodai nagy felbontású szkenneléshez.
A maximálisan 2400 x 4800 dpi felbontású lapolvasó másodpercek alatt és csúcsminőségben szkenneli be a dokumentumokat (az A4-es méret beolvasása 300 dpi felbontással mindössze 10 másodpercig tart). Mivel a CanoScan LiDE 300 USB-kábellel egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptophoz és nem igényel külön tápvezetéket, gond nélkül hordozható otthon vagy az irodában.
A négy EZ gombbal problémamentesen olvashatjuk be a dokumentumokat PDF formátumba vagy közvetlenül e-mailbe, és a másoláshoz vagy a művelet elindításához sem kell különféle bonyolult menükben navigálni. Emellett az Auto Document Fix automatikus dokumentumjavítás és az Auto Photo Fix5 automatikus fotójavítás funkciók azonnali dokumentumfelismerést biztosítanak, hogy az így megtakarított időt és energiát fontosabb dolgokra fordíthassuk.
A Canon PIXMA TS8250 sorozat, a PIXMA TS6250 sorozat, a PIXMA MG3650S és a PIXMA TR4550 sorozat nyomtatói, valamint a CanoScan LiDE 400 és CanoScan LiDE 300 lapolvasók 2018 szeptemberétől kaphatók, a PIXMA TS9550 nyomtatósorozat pedig 2018 novemberében kerül a boltokba.

Jutalom a nyomtatásért
A gyermekeknek is kedvez a Canon: az európai központ licencmegállapodást kötött a Sanrio® céggel, amelynek keretében a Canon PIXMA nyomtatók tulajdonosai kivételes Mr Men és Little Miss tartalmakhoz, például színezőkhöz, csomagolópapír-mintákhoz, üdvözlőlapokhoz és 3D-hatású képekhez férhetnek hozzá azok, akik az új Canon PIXMA TS9550 sorozat, a PIXMA TS8250 és PIXMA TS6250 sorozat nyomtatóival rendelkeznek. A géppel regisztrálni kell a Canon Print Rewards jutalomprogramba, és máris hozzáférhetnek az exkluzív tartalmakhoz. A program részleteit ezen a honlapon olvashatják: https://printrewards.canon-europe.com/.