Így jó

Latency – Így jó

  MEGNÉZEM

Az ezerarcú énekesnő, Bognár Andi és a pörgős rapbetétekért felelős Szakadáti Tamás izgalmas párosa a pop és trap elemeket vegyítik duójában. A formáció első, debütáló kiadványa a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét is megnyerte, a legutóbbi nyári szerzemény, a „Bennem a világ” pedig bekerült a rádió TOP 40 lehallgatottabb zenéi közé. 

A fiatalok most ismét egy feel-good, felszabadító trackkel ráznak fel mindenkit. Akárcsak előző felvételüknél, ezúttal is Lapis Botonddal dolgoztak együtt, aki lendületes gitárjátékán túl a felvétel alapját is szerezte.

„Nekem az „Így jó” valahol egy önmotiváció, ahol keresem a lehetőségeket és pozitívumokat a sikertelenségben. Keresem azt, amit tanulok/tanultam belőle. Ez a szám engem felemel, kiszed a konstans mozdulatlan, letargikus pillanatokból, és segít tovább lendülni” – fejtette ki Tomi.

Andi – akinek egyedi, karakteres vokálja ismét tökéletesen áll a számnak – alkotótársához hasonlóan a már megélt mélységekről és a szám születeséről mesélt: „Az „Így jó” zenei témájának írásakor még nem tudtuk eldönteni, milyen hangulatot fest le számunkra a dal. Aztán ért engem egy kisebb kudarcélmény, és nagyon bosszantott, hogy sorozatosan ugyanabba a gödörbe esem – de rájöttem, hogy semmi értelme még mélyebbre ásni azt, inkább előre nézek, és mindent megteszek azért, hogy legközelebb jobb legyek!”

Az újdonság egy izgalmas videóval együtt érkezett, amit ismét a zenekari tagok maguk készítettek, a rendezésben pedig Keserű Vagyim volt segítségükre.

Nézzétek meg a klipet itt!