Igaz férfiak, igazi nők

Marton Viki, 23 éves, tanító-német müv. ter. szakos tanár,2017-ben szerzett diplomát az ELTE-n. Szombathelyen lakik, és jelen pillanatban a Szombathelyi Reguly Antal Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolában tanít. Középiskolai éveiben a musical-ek érdekelték és ebből a műfajból válogatva énekelt különböző helyi rendezvényeken és vett részt megyei tehetségkutató versenyeken ahol rendszeresen kíváló minősítéseket kapott.

2015-ben indult el saját útján, saját dalaival. Szövegíróként és zenei szerzőként Szombathelyen több alkalommal is adott kisebb helyeken akusztikus koncerteket. 2017. februárjában az X- Faktor közvetlenül megkereste Őt (nem Ő jelentkezett!!!) és behívták egy meghallgatásra. A meghallgatás 2017. áprilisában lett volna amennyiben Viki nem úgy dönt hogy nem írja alá azt a szerződést amelyet akkor a helyszínen eléraktak.Személyesen ott volt az RTL Klub székházában de nem írta alá a meghallgatás előtt így nem is ment be.A történet nem állt meg folyamatosan telefonon hetente hívták a Vikit még 1 hónap múlva is és rá akarták beszélni hogy menjen.Még a főszerkesztő is beszélt vele telefonon hogy ne hagyja ki ezt a lehetősséget stb.

2017. augusztusában a Savaria Karneválon is kapott lehetőséget hogy koncertet adjon (jelen pillanatban készülnek az erről felvett anyagok,erről még nem tudok csatolni)

Jelen pillanatban Viki stúdióban (Szombathelyen) önköltségen készíti a saját dalait hogy 2017. decemberében egy akusztikus lemezzel (nem kerül kereskedelmi forgalomba) digitális formában is eltudjon jutni az emberekhez.

A szövegeit nem sablonokra építi, hanem a saját belső lelki világából, a saját történetéből amelyeket az emberek is ugyanúgy átélnek a mindennapjaikban.

Viki célja: minél több emberhez eljutni és adni nekik, a lelküknek az élethez.

Jelen pillanatban mindent saját erőből finanszíroz és old meg, se kiadó se menedzsment nincs a háttérben.Az alábbi linkeken sok minden megtalálható:

https://www.facebook.com/martonvikimusic/?fref=ts

https://www.youtube.com/channel/UC1UD6A4GAO_D8mCbUbtR2jA