A HP új Spectre portfóliója ámulatba ejt

A vállalat bemutatta a világ legvékonyabb érintő képernyős laptopját1 és az első olyan, hétköznapi felhasználásra szánt átalakítható laptopját, ami beépített betekintésgátló képernyőszűrővel rendelkezik

Tovább bővült a HP prémium termékcsaládja: a vállalat bemutatta a HP Spectre 13 és HP Spectre x360 laptopok új generációját. Az új termékek a legújabb generációs processzorokkal érkeznek, emellett hosszabb akkumulátor élettartammal és karcsú, forgatható képernyővel rendelkeznek, így egy újabb lépést jelentenek a HP prémium PC piaci terjeszkedésében.

A világ jelenlegi legvékonyabb érintőképernyős laptopja 1, a második generációs Spectre 13 a 4K képernyőnek (2) és nagyobb teljesítményű audio rendszerének köszönhetően lehetővé teszi a felhasználók számára a korlátok nélküli munkavégzést és a tökéletes szórakozás örömét. A kifinomult kialakítású eszközt nyolcadik generációs négymagos Intel® Core™ processzorok hajtják2.

A HP díjnyertes Spectre x360 laptopja a négymagos, átalakítható eszközök közül a világ leghosszabb akkumulátor üzemidejét kínálja 3, az integrált adatvédelmi képernyőnek köszönhetően fokozott biztonságot nyújt, mindezt stílusos formában és tartós kialakítással.

A HP elhozza a világ legvékonyabb érintőképernyős laptopját és új korszakot nyit az üzemidő, biztonság és dizájn világában” – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Személyi Számítógépek üzletágának EMEA vezetője. “Az új Spectre termékvonal újraértelmezi a prémium PC-k szegmensét, olyan egyedi felhasználói élményt biztosít, amely kreativitásunkat támogatva új lehetőségeket teremt a korábban elképzelhetetlen ötletek megvalósítására.”

A HP folyamatosan túlszárnyalja a várakozásaimat, amikor lenyűgöző prémium laptopokat hoz létre, olyan tulajdonságokkal, amelyek valóban sokat jelentenek a fogyasztókaknak: teljesítmény, dizájn és üzemidő.” – mondta Patric Moorhead, a Moor Insights & Strategy elnöke és vezető elemzője. „A legújabb Spectre lapotopok továbbra is megmutatják, hogy a vállalat hogyan talál új és izgalmas utakat, hogy lendületet vegyen a prémium PC piacon.”

A fantasztikusan vékony HP Spectre 13-ból nem hiányoznak az olyan prémium jellemzők sem, mint a 4K képernyő2, a vékony káva vagy a nagy teljesítmény. A speciális jellemzők között megtalálhatóak a következők:

 • Prémium kialakítás: CNC alumíniumból és szénszálból készült, Kerámiafehér és Sötét hamuezüst színekben érhető el, halvány arany, illetve rézszínű polírozott csuklóelemekkel, mikro-szélességű kávával, Corning® Gorilla® Glass NBT képernyővel és akár 4K felbontással2.

 • Élmény az érzékszerveknek: A hangszórók a teljes széltében háttérvilágítással ellátott billentyűzet fölött kaptak helyet a tiszta és éles hang, valamint a kényelmes gépelés érdekében.

 • Hatékonyságra tervezve: Nagy teljesítmény a legújabb, nyolcadik generációs Intel® Core™ i5 és i7 processzorokkal3, adatárolás és helyspórolás az akár 1 TB-os PCle SSD-kkel9, illetve gyors multitasking az akár 16 GB-os LPDDR3 memóriával.

 • Hosszabb üzemidő: Az akár 11,5 órás üzemidő5 és a HP Fast Charge technológia segítségével 30 perc alatt 0 százalékról 50 százalékosra is tölthető akkummulátor6.

Az újratervezett HP Spectre x360 laptop tabletté alakítható, miközben négymagos teljesítményt, akár 16,5 órás üzemidőt5, valamint új, integrált betekintésgátló képernyőt biztosít. A speciális jellemzők között megtalálhatóak a következők:

 • Finomított, ikonikus kialakítás: A szögletes vonalakkal meghatározott, gondosan megmunkált CNC alumínium gépház természetes ezüst és sötét hamuezüst színekben érhető el, rézszínű, valamint limitált számban halvány vörösarany csuklóelemekkel.

 • Gyönyörű képernyő: A mikro-szélességű kávába helyezett, tartós, 13 colos képátmérőjű Corning® Gorilla® Glass NBT képernyő akár 4K felbontást2 és kivételes vizuális élményt kínál.

 • Vékony, mégis rendkívüli: A kreatív tervezés és a multitasking szerelmesei értékelni fogják az optimalizált thermal funkciókat, a legújabb, nyolcadik generációs Intel® Core™ i5 és i7 processzoroknak3 köszönhető teljesítményt, az akár 16 GB-os LPDDR3 memóriát és az 1 TB-os PCle SSD kártya9 kínálta lehetőségeket, hogy műalkotásokat, értékes emlékeket vagy szórakoztató tartalmakat állítsanak elő.

 • Biztonság és kényelem: A biztonsági funkciók között megtalálható az oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, így könnyen elérhető és egyetlen gombnyomással aktiválható HP Sure View integrált betekintésgátló képernyő opció Full HD7 felbontásban is (kizárólag a sötét hamuezüst színű készülékekben), hogy elkerülhető legyen a vizuális hackelés, valamint a HP Wide Vision FHD IR kamera, amely arcfelismerés alapú belépést tesz lehetővé.

 • Sokoldalú vászon: a Windows Ink Certified8 toll természetesebb rajzolás és írásélményt nyújt a toll és az érintőképernyő egyidejű használatával. Tabletként való használatkor a toll nyomásérzékeny a pontos rajzolás érdekében, bármilyen üzemmódban. A toll alatt egy beépített USB-C™ újratölthető akkummulátor található, amely 15 másodperces töltéssel akár 198 perces használatidőt is biztosít10.

A Spectre árazása és elérhetősége11

 • A HP Spectre 13 Laptop az európai, közel-keleti és afrikai országokban novembertől lesz elérhető 1599 eurós kezdőáron.

 • A HP Spectre x360 2017 novemberétől lesz elérhető az európai, közel-keleti és afrikai piacokon 1299 eurós kezdőáron.