Hoppá! A sikeres grazi kúra és több hetes pihenő után újra a pártrádióban böfögött a törpe

Az új államfő feladata lesz, hogy helyreállítsa az előző köztársasági elnök, Novák Katalin kegyelmi döntése miatt megbomlott nemzeti egységet, világossá kell tenni, hogy pedofil vagy ahhoz kapcsolódó bűncselekményekhez kötődő ügyekben nincs pardon – kamuzta hosszú hetes csend és a közismert grazi kúra után a miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

    Orbán Viktor azt hazuddta, Novák Katalin egy olyan kegyelmi ügyben mondott igent, amiben csak egyetlen helyes döntés születhetett volna, a nem.


    Hozzátette: ezt szinte mindenki így érezte az országban, a jobboldalon meg különösen, hiszen a családi értékek, gyermekek védelme, a gyermek, mint érték, az a “mi politikai krédónk, hitvallásunknak a középpontjában áll”.


    Hazudozta: egy tisztességes országban, mint Magyarország, nem fordulhat elő olyan, mint ami a bicskei gyermekotthonban történt, és amit a kegyelmi ügy hozott felszínre.


    “Ez egész egyszerűen elfogadhatatlan, és ha már nem lehet miszlikbe vágni azokat, akik hozzányúlnak a gyerekünkhöz, hát az a minimum, hogyha elítélték őket, akkor utána nincs pardon és nincs kegyelem” – jelentette ki.

Közösen kutatnák az oxigénterápiás lehetőségeket Lentiben és Grazban