Hófehérbe öltözik az Avalon Ristorante augusztus 18-án

A közelmúltban „Közép-Európa legjobb olasz konyhája” címet elnyert Avalon Ristorante hófehérbe borul augusztus második szombat estéjén. Az étterem a nemzetközi „Be An Angel Day” mozgalomhoz csatlakozva egy jótékonysági angyali vacsorával várja vendégeit, akik fogyasztásuk 20%-ával egy két és fél éves beteg kislány álmát válthatják valóra.

 

A miskolctapolcai nemzetközi díjnyertes Avalon Ristorante az elmúlt év októberében a Mellrákinfó Egyesület Borsod-Abaúj-Zemplén megyei csoportjába lépve indított Pink Gasztrokampányt adományozási céllal. A mellrák elleni küzdelem hónapjában a főételek és desszertek árának 20%-át, az apró sütemények árának pedig 100%-át az egyesület számára ajánlotta fel az étterem.

 

Az Avalon Ristorante csapata augusztus 18-án ismét jótékony céllal várja vendégeit, ezúttal egy Hófehér Angyali Vacsora keretében. A „Legyél Te is Angyal” világmozgalmat 25 évvel ezelőtt egy amerikai írónő, Jayne Howard Feldman indította útjára azzal a szándékkal, hogy ezen a napon mindenki gondoljon legalább egy kedves gesztus, vagy egy szívhez szóró apró meglepetés formájában valakire. Az Avalon Park olasz étterme a Ments Életet Alapítvány kezdeményezésével létrejött, „Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát” programhoz csatlakozva egy két és fél éves kislánynak szeretne örömet okozni. Hanna háromszoros agyvérzéssel és véna trombózissal született mindössze 5 %-os túlélési eséllyel. Családja igyekszik mindent megteremteni neki, azonban anyagi nehézségek miatt nem tudják valóra váltani kislányuk álmát: egy multifunkcionális triciklit, amivel erősíteni tudnák Hanna hátizmait és a lábait is. A szülők nagyon bíznak az Avalon Angyalaiban és remélik, hogy „Bogyó és Babócás” játékokat is kaphat kislányuk, hiszen amikor kedvenceit látja, akkor nincs baj, nincs sírás és nincs fájdalom.

Az étterem munkatársai az esemény céljához méltóan fehér öltözékben történő megjelenést kérnek a vendégektől, akik a vacsorán való részvételükkel fogyasztásuk 20%-át Hanna álmainak megvalósítására ajánlják fel.

 

Az est sztárvendége Varga Viktor lesz, aki szintén fehérben érkezik 20 órától kezdődő koncertjére. A megújult a’la carte kínálat mellett ráadásul ez alkalomra egy különleges fehér menüsorral is készülnek a Ristorante séfjei (Albók Gyula és Szepesi Gábor), melynek mennyei fogásait az Avalon Park honlapján olvashatják az érdeklődők:

https://avalonpark.hu/aktualitasok/legy-te-is-avalon-angyal-augusztus-18

 

Vegyen részt az Avalon Ristorante Hófehér Angyali Vacsoráján és legyen Ön is „álomvarázsló”!