Hétvégi X

OliverFromEarth x Lábas Viki – Még ráérünk (Ex Anima Remix)

Lábas Viki és az OliverFromEarth közöse új, euforikus verzióban (ezt Bali látta már)

Augusztusban debütált a “Még ráérünk” és hamar belopta magát a közönség szívébe bohó, gyermeki önfeledtséget megidéző soraival és fülbemászó dallamaival. A játékos popszámnak most a tehetséges DJ/producer, Ex Anima adott elektronikus ízt és különös álomszerű atmoszférát. Szürke januári napokra kötelező darab!

Képzelet és valóság közt szinte mértani pontossággal találja meg az egyensúlyt az ígéretes DJ-géniusz, Ex Anima ötvözve az ambient zene lágy tónusait és a deep house felemelő részeit. A tavaly debütáló lemezlovas egyre nagyobb elismeréseket zsebel be, köztük a legnépszerűbb legutóbbi deep house-dance fúziója, a “White Heatbeats” volt.

A Margaret Island énekesnője, Lábas Viki és az OliverFromEarth feel good-dalát a „Még ráérünk”-et gondolta tovább ezúttal a DJ és adott neki friss dance-lüktetést; a kiegészülő zongorabetét különösen jól áll az újdonságnak!   

Az új remixhez egy egyedi színkavalkádban fürdő klip is készült, garantáltan segít visszarepíteni a forró nyári élményekbe!

Nézd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=6xqbQ-4JFqA&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=8&fbclid=IwAR1w38ioN5LgX-045QNu1cSHOFZgqsOfv7WuJCHEfnLEOKvh-WnEOAC3xL4