Hazánkba látogat az „ausztrál Passenger”

Stu Larsen a Dürer Kertben
2017. október 19., Dürer Kert


Stu Larsen, világvándor ausztrál zenész hamarosan Budapestre érkezik Resolute című új albumával és szívmelengető dalaival. Az „ausztrál Passenger” október 19-én játszik a Dürer Kertben.

Stu Larsen évek óta a bőröndjéből él. Az ausztrál zenész egy nap maga mögött hagyta hazáját, most ugyanúgy otthon érzi magát Ausztráliában, Spanyolországban, Japánban vagy bárhol a világon, ahol vele van a gitárja. A vándorélet pedig tele van inspirációkkal – erről tanúskodnak Stu Larsen dalai is. Első, Vagabond című nagylemeze 2014-ben jelent meg, nagyszabású, nemzetközi lemezbemutató turnéjával pedig hamar kivívta a közönség és a szakma szeretetét. Stu Larsent gyakran emlegetik Passengerrel együtt, a két tehetséges utazó, dalszerző pedig egymásra is talált, több dalt is jegyeznek közösen.

Chicago Song
https://youtu.be/dvxn1TYWoJ0

Stu új, Resolute című albuma július 21-én jelent meg. A lemezhez dalai is a világ legkülönfélébb pontjain öltöttek testet: egy skót kunyhóban, egy spanyol apartmanban vagy éppen egy öreg katonai bunkerben még Ausztráliában. Ki tudja, talán első budapesti látogatásán is felizzik benne egy új ötlet… addig is töltődjetek fel léleksimogató dalaival és találkozzunk október 19-én a Dürer Kertben, ahol honfitársa, Tim Hart nyitja majd az estét.

Resolute
https://stularsen.lnk.to/ResoluteFA

New Beat és a Dürer Kert bemutatja: Stu Larsen (AUS), vendég: Tim Hart (AUS)
Időpont: 2017. okóber 19.
Helyszín: Dürer Kert
Facebook-esemény: http://bit.ly/2x8HTMW
Jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft
Elővétel: https://tixa.hu/stularsen_durerkert