Haverok gipszben

Hat felnőtt férfi túl komolyan veszi a még iskolás korukban kezdett fogócskázást. Van ennél ártatlanabb történet? A Haverok harca (Tag, hazai bemutató: július 5.) mozgalmas vígjáték, de a forgatása komolyabb volt ennél. Jeremy Renner például két törött kézzel játszotta végig az egészet.

– Ezt nem lehet rám kenni, én aznap pont nem volt a stúdióban, mert a Nyomd, bébi, nyomd premierjére kellett mennem – mesélte Ellen DeGeneresnek Jon Hamm, a film sok sztárjának egyike. – Jeremy Renner csinált kábé 100 Bosszúállók-at, és nem történt semmi baja. Azután bevállal egy vígjátékot fogócskáról, és a forgatás harmadik napján, egyszerre eltörik két karja… elég durva. Gipszben dolgozta végig a hátralévő 40 napot. A gipsz zöld volt, így utólag el lehetett tüntetni…

Jon Hamm azt is elárulta, hogy neki nem esett baj.

– Nekem csak a büszkeségem sérült. Kiderült, hogy 30 másodperc futás után, már úgy lihegek, mintha leforgattam volna egy szuperhősfilmet….

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .