Hatalmas lendülettel tért vissza a Panic! At the Disco!

Új korszak nyílik a Grammy-jelölt, emblematikus rockzenekar, a Panic! At the Disco életében, ugyanis augusztus 19-én érkezik hetedik stúdióalbumával, a ’Viva Las Vengeance’-szel. A nagybejelentéssel egy időben köszönthetjük az album himnikus címadóját, amire röviddel a megjelenést követően már több mint 1 millió YouTube-felhasználó volt kíváncsi.

„Viva Las Vengeance” a Panic At! The Disco első új zenéje, legelismertebb egyben legutóbbi albumuk ’Pray For The Wicked’ 2018-as megjelenése óta – benne többek között az ötszörös platinalemezes világsláger, a „High Hopes”, és a hasonló népszerűségnek örvendő „Hey Look Ma, I Made It” és a „Say Amen (Saturday Night)”. A banda korábbi felvételét, a „House of Memories”-t pedig ismét felkapták a hallgatók a TikTok-on keresztül, ami a platformon több mint 2,1 milliárd megtekintésnél jár.

Az új kiadványt hívhatjuk, a frontember egyben dalszerző Brendon Urie szónikus önéletrajzának is, ami bepillantást ad az évtizedes karrierjéhez fűződő kapcsolatába, beleértve a Las Vegas-i felnőtté válást, a szerelmet és a hírnevet.

A nyár végén megjelenő korong első, egyben címadó zeneszámában minden egyes hang és rezgés arra utal, hogy a zenekar karizmája nem hagyott alább az elmúlt három évben, sőt, elevenebb mint valaha!

Az újdonságot egy videóklippel koronázza meg a csapat, amelyet a zenekar gyakori munkatársa, Brendan Walter rendezett, akárcsak a „High Hopes”-t.

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=MiD_CP_Pios&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=6