Hat új elismerést ünnepelhet a Canon

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Fényképezőgépek és kiegészítők sikere TIPA 2018 díjátadón

Ma (SIC) jelentette be a Canon Europe hat vadonatúj díját, amelyet a Technical Image Press Association (TIPA) ítélt oda termékeinek. A TIPA 15 ország 30 szakmai magazinjának delegáltjai a világ vezető fotós szaksajtóját képviselik. A Canon 24 éve folyamatosan kiérdemli a TIPA díjait, amelynek tagjai minden évben szigorú kritériumok alapján értékelik a friss fejlesztéseket, designt, minőséget, és ezek alapján választják ki az év legjobb termékeit.

Ebben az évben a fogyasztók változatos fotózás és videózás igényeinek megfelelő négy Canon fényképezőgép, egy Canon objektív és egy világelső Canon vaku kapott TIPA díjat.

A Canon idei díjazott termékei:

Legjobb DSLR belépőszint: Canon EOS 200D
Legjobb Full-Frame DSLR haladó szint: Canon EOS 6D Mark II
Legjobb tükörnélküli CSC belépőszint: Canon EOS M50
Legjobb profi kompakt fényképezőgép: Canon PowerShot G1X Mark III
Legjobb fotó innováció: Canon Speedlite 470EX-AI
Legjobb DSLR Prime objektív: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Lee Bonniface, a Canon Europe marketing igazgatója így kommentálta az elismeréseket: “Hihetetlenül büszkék vagyunk a hat idei TIPA díjunkra. A nemzetközi elismerés is a Canon elhivatottságát díjazza a kiemelkedő minőségű innovatív termékek fejlesztése és gyártása iránt, melyekkel a különböző felkészültségű és érdeklődésű fogyasztók számára kínálunk megoldásokat. Fejlesztéseinket a fogyasztók és szakmai felhasználók bizalma inspirálja, azt szeretnénk, ha minél több emlékezetes történetet rögzíthetnek és közvetíthetnek a mi termékeink által.”

A 2018 TIPA World Awards díjátadó ünnepsége 2018. szeptember 26-án lesz Németországban a kölni Photokina kiállításon.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .