Háromgyerekes anyukákat tetoválnak

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Anyák napi ajándék: sminktetoválás egy történetért

Még lehet jelentkezni az ország egyik legismertebb sminktetoválója, Patkós Alexandra pályázatára. Az arcművész és csapata olyan háromgyerekes anyukák jelentkezését várja, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy profi szakember művészi módszerekkel készítse el sminktetoválásukat. Anyák napja alkalmából most valakit ingyen szépítenek meg.

Május első vasárnapja Magyarországon minden évben az anyáké, amely az egyre nagyobb létszámban jelenlévő nagycsaládosok számára egy különösen fontos dátum, hisz az édesanyákra itt kiváltképp nagy felelősség hárul. Patkós Alexandra sminktetováló specialista most az ő kedvükben szeretne járni.

Az arcművész csapata pályázatot hirdetett, melyben a legalább háromgyermekes anyukák jelentkezését várják. A nevezést bárki, akár a hölgy gyermeke, párja, férje is benyújthatja.

„Tudjuk, hogy milyen áldozatos munka, 24 órás műszak az édesanyáké. Ne feledjük azonban, hogy amellett, hogy valaki anya, még lehet és legyen is vonzó nő, a fáradságos hétköznapok, az éjszakai ébrenlét és a család összetartása közben is. Pontosan ismerjük, hogy az ilyen életszakaszban lévő nőknek milyen hatalmas előnyt tartogat a tartós smink.Ebben segít anyák napi programunk” – nyilatkozott Patkós Alexandra.

Az érdeklődők a palyazat@alexandra-academy.com e-mail címre küldhetik el rövid bemutatkozásukat és egy családi fotót. A levél tárgya legyen: ANYÁK NAPJA!

A nyertes édesanya egy teljes, személyre szabott és egyedileg az arcára tervezett, anti aging, optikai arcfiatalító hatású sminktetoválást nyer, ami magába foglalja a szemöldök, a szemhéj és a száj szépítését is.

A pályázatokat május 2-ig várják a megadott e-mail címre. Eredményhirdetés anyák napján, azaz 2018. május 6-án, a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon Facebook-oldalán lesz élő videóban.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .