Harley Quinn rendezője

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Harley Quinn csapatot toboroz. Az Igazság Ligája legizgalmasabb tagja a képregényekben összefogott már Katanával, Batgirllel, Macskanővel és Poison Ivyal, de hogy a Warner Bros. új képregényfilmjében kik lesznek a harcostársai, azt még teljes titok övezi.

Néhány fontos részlet azonban máris egyértelmű. A legfontosabb ezek közül az, hogy az őrült, és őrült szexi gyilkos, Joker élete egyetlen szerelmének szerepét ismét Margot Robbie játssza majd. Sőt, a producerek talán a rendezőt is megtalálták – és ha igazak a hírek, akkor nagyon bátran választottak. Az új szuperhősfilmet állítólag a Kínában született, Hongkongban és az Egyesült Államokban nevelkedett Cathy Yan-ra akarják bízni. A fiatal rendezőnő eddig egyetlen nagyjátékfilmet rendezett, az Sanghajban játszódik és kínai nyelvű – és nagy sikert aratott a legutóbbi Sundance Fesztivál nemzetközi versenyprogramjában. Yan, már akkor is azt nyilatkozta, hogy legközelebb angol nyelven szeretne forgatni. Úgy tűnik, hogy ez a terve valóra válhat: méghozzá hatalmas költségvetéssel, egy nagyon nagy film formájában, amelyet az egész világon számtalan rajongó vár türelmetlenül.

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .