Harc a legjobbért!

A 2022-es Thermaltake CaseMOD Invitational 1. évada nyolc nemzetközi csúcsmoddert hív össze a Tower 500 közepes toronyház újra alkotásához

Tajvan legnagyobb moddingversenye, a2022 Thermaltake CaseMOD Invitational 1. évada visszatért! A Thermaltake, a CaseMOD közösség vezető márkája idén is büszkén hívja meg a világ nyolc legjobb modderét az Egyesült Államokból, Kínából, Görögországból, Indiából, Dél-Koreából, a Fülöp-szigetekről, Thaiföldről és az Egyesült Királyságból, hogy idén is összemérjék tudásukat. A verseny során a résztvevők a Tt-hitelesítésű folyadékhűtő alkatrészeket, distro plateket, WaterRAM/ToughRAM memóriamodulokat és Toughpower PF1 ARGB 1200W Titanium intelligens tápegységet használnak a Tower 500 közepes toronyházba épített alkotásaikhoz!

Ezúttal a legújabb Thermaltake ARGB-szoftver (a NeonMaker) segítségével a modderek lehetőséget kapnak arra, hogy a Riing Quad ventilátorokat a NeonMaker szoftverrel személyre szabják és egyedi világítási effektekkel egészítsék ki rendszereiket. A moddereknek ismét kreativitásukkal és egyediségükkel kell felhívniuk magukra a figyelmet, ezzel növelve szavazataik számát. Ne felejtsd, a te szavazatod is számít! Csatlakozz a Tt Community fórumához, szavazz és szurkolj a kedvenc modderednek! A mobiltelefonos felhasználók a Tt MOD alkalmazást is használhatják. Az alkalmazással a felhasználók nyomon követhetik a versenyt és bármikor, bárhol csatlakozhatnak a heti szavazásokhoz. Mindezek mellett a szavazók hihetetlen ajándékokat is nyerhetnek a Thermaltake-től és a verseny szponzoraitól, beleértve az Intelt, az ASRockot, a ROG-ot, a Seagatet, a TT Premiumot, a Tt eSPORTSot és LUXA2-t. A Thermaltake emellett összesen 15 000 USD értékű pénznyereményt fog a legjobb 3 modder számára kiosztani.

A nyertesek listáját 2022. december jelentik be.

További információkért, kérjük, látogass el az esemény oldalára.

További információ a 2022-es Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadáról

CaseMOD a Tower 500 közepes toronyházzal

A Tower 500 egy vertikális kialakítású számítógépház, melynek három oldalán 4 mm-es edzett üveglapok találhatók a panorámás látvány biztosításáért, valamint két beépített 120 mm-es ventilátorral érkezik. Ez a ház akár 12×12 hüvelykes E-ATX-alaplapokat is támogat, így átfogó rugalmasságot biztosít a továbbfejlesztett bővítési lehetőségekhez. Emellett egy külön megvásárolható LCD-panelkészlettel is párosítható, amely egy 3,9 hüvelykes LCD-kijelzővel érkezik a számítógép vizuális effektusainak maximalizálásáért. További információ:

https://www.thermaltake.com/the-tower-500-mid-tower-chassis.html

CaseMOD a NeonMaker szoftverrel

A NeonMaker nemcsak különféle előre beállított fényeffekteket nyújt, hanem segíti a felhasználókat abban, hogy minden egyes LED-izzó esetén módosíthassák a fényhatásokat az egyedi testreszabás lehetőségek biztosításáért. A NeonMaker-szoftver letöltéséhez, kérjük, látogass el a https://lightmix.thermaltake.com/index.html oldalra.
Ha szeretnél többet megtudni a NeonMaker-szoftver funkcióiról, kérjük látogass el a https://www.youtube.com/watch?v=Cf-eho_nXO0&feature=youtu.be oldalra.

CaseMOD a Riing Quad ventilátorral

A Riing Quad radiátor ventilátort csendes működésre tervezték, továbbá négy egymástól független LED-gyűrűvel rendelkezik, amelyek összesen 54 LED-ből épülnek fel és 16,8 millió színkombinációt támogatnak. A Riing Quad testreszabási lehetőségei szinte végtelenek a NeonMaker-szoftver és a TT RGB PLUS ökoszisztéma segítségével. A Thermaltake Riing Quad ventilátorok 120 és 140 mm-es, fekete és fehér kivitelezésű változatokban kaphatók. További információ: www.thermaltake.com/riing-quad-14-rgb-pradiator-fan-tt-premium-edition-3-pack.html