Harc a legjobb helyért

A 2019-es Thermaltake meghívásos CaseMOD verseny 2. évadja a világ tizenkét legjobb modderét kérte fel a Core P5 V2 ház újjáalkotásához

Az év legnagyobb modding versenye, a 2019 Thermaltake meghívásos CaseMOD 2. évadja visszatért! Ez a nemzetközi esemény már ötödik éve kerül megrendezésre. A Thermaltake, a CaseMOD közösség vezető márkája büszkén meghívja a világ tizenkét legkiválóbb modderét Ausztráliából, Kanadából, Kínából, Svédországból, Srí Lankából, Olaszországból, Japánból, Fülöp-szigetekről, Oroszországból, Thaiföldről, Dél-Koreából és az Egyesült Államokból, hogy csatlakozzanak az idei évadhoz is. A versenyzők a Tt tanúsítvánnyal rendelkező folyadékhűtő komponenseket, VGA kártyákhoz való hűtőblokkot, WaterRAM/ToughRAM-ot és a Toughpower PF1 ARGB 1200W Platinum tápegységet fogják használni az esemény során, miközben a Core P5 V2 ATX nyitott oldalú gépházat alakítják át saját alkotásukká. Ez a modding verseny augusztus 23-án kezdődött a Tt Közösség oldalán. A Thermaltake ezenfelül egy Tt MOD alkalmazást is tervezett a mobil felhasználók számára. Az alkalmazás segítségével a felhasználók követhetik a versenyt és bárhol, bármikor csatlakozhatnak a heti szavazáshoz. 

Az előszavazás augusztus 23-án kezdődik és szeptember 20-án zárul. A végső szavazásra 2019. december 24. és 2020.január 7. között kerül sor.

A Tt Közösségben történő szavazáshoz a regisztráció a mindenki számára nyitott. Lehetőséged lesz megnyerni fantasztikus ajándékokat is a Thermaltake-től és az esemémény további szponzoraitól, beleértve az AMD-t, az ASRock-ot, a Plextor-t, a ZOTAC-ot, a TT Premium-ot, a TteSPORTS-ot és a LUXA2-t. A Thermaltake ezenfelül akár $15,000 USD értékű pénzjutalmat ajánl fel a legjobb 3 versenyzőnek. 

A nyertesek listáját 2020. januárjában tesszük közzé

További információ az eseménnyel kapcsolatban az alábbi linken található:http://casemod.thermaltake.com/2019s2/

Hogyan szavazhatsz, szavazási szabályzat

Minden héten külön szavazási esemény során lehet szavazni a legjobb alkotásokra a Tt közösségi fórumon, ahol a résztvevők különböző díjakat nyerhetnek. A szavazatod leadhatod asztali vagy a mobil eszközökön keresztül egyaránt. A Tt MOD alkalmazást a Thermaltake a mobil felhasználók számára készítette, hogy hozzájuthassanak az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb információkhoz és szavazhassanak. A szavazás százalékos eloszlása a következőképp alakul: közösségi szavazás – 25%, Thermaltake – 25%, profi modderek – 25%, és a szponzorok – 25%. A Tt közösségi platform (http://community.thermaltake.com/) nyitott minden érdeklődő számára. Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz hozzánk és oszd meg értékes információidat, tapasztalataidat a közösség többi tagjával. A véleményed és ötleteid a legfontosabbak számunkra ahhoz, hogy megértsük az igényeidet és elvárásaidat termékeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ne habozz, csatlakozz és szavazz a kedvenc modderedre most! Szavaz itt:https://community.thermaltake.com/index.php?/topic/89032-pre-event-predictions-august-23rd-~-september-20th/

További információ a 2019 Thermaltake CaseMod Invitational 2. évadjáról:
Hivatalos weboldal: http://casemod.thermaltake.com/2019s2/

Tt MOD alkalmazás letöltése iOS-hez: https://itunes.apple.com/tw/app/tt-mod/id1092415991?l=zh&mt=8

Tt MOD alkalmazás letöltése Androidra:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thermaltake.t768.casemod