Hallgasd meg Spencer. trombitával színezett, laza, szerelmes ódáját

Spencer. – vagyis a New York-i zenész és producer, Spencer Miles Abraham Allen – újabb dallal jelentkezett közeledő debütalbumáról, az “Are U Down” című lemezről: megjelent a “MyLuv” című szerzemény, mely egy romantikusan átvideójátékozott este szüleménye, és a feltörekvő előadó megfogalmazása szerint “egy szimpla óda a barátnőjéhez”.

“Reggel írtam ezt a dalt, ami nálam nagyon ritkán fordul elő. Észrevettem, hogy eddig még nem jutott szerephez a trombitám az albumon, ezért ismét elővettem. Ezzel a trackkel a szerelmem ünneplem, és tökéletesen illett ehhez az ünnepi hangulathoz. A hangzásvilágban a “Want U Back” című kislemezem is visszaköszön, amit jó móka volt ismét elővenni. A “MyLuv” szép lassan az egyik kedvenc szerzeményemmé válik, mert nagyon jó játszani, és mert olyan spontán született.”

A felvételhez készült klipet Matthew Klahn álmodta meg, és mindössze két óra kellett a leforgatásához a New York-i Williamsburg-hídnál. Spencer. eleinte azt hitte, hogy az emberek utálni fogják őket a kamera miatt, de végül pont az ellenkezője történt, a járókelők tűzbe jöttek a forgatástól.

A “MyLuv” a “Lonely As I Ever Was” című dalt követi a sorban, és szintén helyet fog kapni a pandémia alatt megírt és rögzített “Are U Down” című lemezen, mely digitálisan szeptember 10-én, fizikai formájában pedig 2022-ben jelenik meg. 11 trackjében az R&B, a hip-hop, a funk, az indie, a pop, a jazz és a soul egyvelege egy egyszerre analóg és digitális hangzással néz vissza a jövőbe, de közben szilárdan áll a jelenben is. A New York-i nyár esszenciáját neo-soullal, a hip-hop lendületével és a pop ambíciójával keverő korongon Luke Diamond (gitár) és Jake Aron is közreműködik, az egyik dalban pedig Becky and the Birds vokálját hallhatjuk.

NÉZD MEG A KLIPET »