Ha kell vibrálóan színes, ha kell költségtakarékos fekete-fehér. Mi az?

Az OKI csökkenti a fekete festékkazetta árát a színes irodai nyomtatók és multifunkciós készülékek esetében

Az OKI Europe Ltd. minden üzlettípus számára megreformálja az irodai nyomtatást azáltal, hogy bevezeti a költséghatékony fekete-fehér nyomtatást piacvezető színes LED eszközein.

A „Feltűnő színek, visszafogott fekete-fehér költségek” kampány rávilágít arra, hogy az OKI innovatív színes irodai vagy multifunkciós nyomtatóit használó cégek pontosan azonos költséggel nyomtathatnak fekete-fehérben, mintha monokróm irodai nyomtatóval dolgoznának, ráadásul a két külön világ előnyeiben egyszerre részesülnek: a mindennapi költséghatékony fekete-fehér nyomtatást egy professzionális minőségű színes anyagokat előállító fejlett eszközzel végezhetik.

Mi az OKI-nál „nagyok vagyunk a színekben, de visszafogtuk a mono költségeket”, nyilatkozta Lee Webster, az OKI Europe irodai nyomtatásért felelős részlegének igazgatója. „Tökéletesen értjük, hogy méretétől függetlenül minden egyes cég nagyon jó minőségben, igény szerint, házon belül szeretne nyomtatni, hordozók széles választékára – mindezt a lehető legjobb áron.”

Most minden cég számára sikerült lehetővé tennünk, hogy a színek terén ne kelljen kompromisszumot kötni. Egyetlen nagy felbontású színes LED nyomtató vagy egy multifunkciós nyomtató segítségével bármelyik vállalkozás költséghatékony módon előállíthat bármit a fekete-fehér iratoktól kezdve a névjegykártyákon, transzparenseken és promóciós jellegű értékesítési anyagokon át egészen az ügyfeleknek szánt kiadványokig úgy, hogy a színek minden esetben vibrálóak, élesek és élettel teliek.”

Az OKI innovatív színes és multifunkciós irodai nyomtatókat felsorakoztató portfóliója egyszerre testesíti meg a funkcionalitást, a fejlett csatlakoztathatóságot és az egyedülálló médiakezelési képességet. A cégek több dolgot végezhetnek el házon belül, amivel úgy fokozhatják a termelékenységüket, hogy közben csökkentik a költségeiket és a cégen belüli iratkezelési munka mértékét is az integrált munkafolyamatoknak köszönhetően. Mindezek révén a házon belüli digitalizáció és a profittermelés is felgyorsulhat.

Hogy a cégeknek a lehető legtöbbet nyújthassa, az OKI Europe egységesítette a fekete-fehér nyomtatás költségét színes és monokróm irodai nyomtatói esetében azáltal, hogy csökkentette a fekete festékkazetták árát a következő típusoknál:

C332dn – a professzionális HD minőséget, kétoldalas nyomtatást, 1GB hálózati interfészt és mobil nyomtatási lehetőséget kínáló készülék tökéletesen kielégíti a kisebb munkacsoportok igényeit.

MC363dn – egyedülálló értéket és funkcionalitást képvisel. Extra-gyors nyomtató, melyet úgy terveztek, hogy professzionális módon kezelje a grafikus elemeket.

C500-as sorozat – a tökéletes választás kisvállalkozások és elfoglalt munkacsoportok számára. Nagy sebességet biztosít alacsony működési költségek mellett, alapfunkcióként kínálva a kétoldalas nyomtatás lehetőségét és a hálózati interfészt.

MC500-as sorozat – magas színvonalú eszközök, amelyek leginkább a multifunkciós nyomtatókat választó kis és közepes méretű vállalkozások igényeire lettek szabva azáltal, hogy az OKI intelligens bővíthető platformja (sXP) is a részüket képezi.

C800-as sorozat – ideális megoldás magas nyomtatási minőséget megkövetelő, nagy mennyiségű A3-as és A4-es anyagokat előállító leterhelt munkacsoportoknak, ahol igazán számít a sebesség.

MC800-as sorozat – megbízhatóságáról és hatékonyságáról híres A3-as színes multifunkciós nyomtató, ami a maximális funkcionalitást és hatékonyságot nyújt a működési költségek alacsonyan tartása mellett.

További információért látogasson el oldalunkra: www.oki.com/hu