Győztes a QNAP TVS-1282T3 Thunderbolt 3 NAS

A QNAP TVS-1282T3 Thunderbolt 3 NAS megkapta a Videomaker Magazine „2017 Legjobb Terméke” díját a legjobb adattároló kategóriában

Minden évben, a Videomaker Magazine szerkesztősége összeül és eldöntik, hogy mely termékek kapják meg a „Legjobb Termék” díjakat az adott kategóriákban, ezzel segítik a felhasználók döntését a vásárlásban. A QNAP most örömmel jelenti be, hogy a népszerű TVS-1282T3 Thunderbolt™ 3 NAS megnyerte a Videomaker 2017 Legjobb Terméke díjat a „Legjobb Adattároló” kategóriában. A TVS-1282T3 egy egyedülállóan hatékony tárolási megoldás a videotartalmat előállítók számára, a Thunderboltnak köszönhetően összeköthető PC-vel és MAC-kel egyaránt, a párhuzamos, ultragyors adatátvitelről pedig a 10Gbit vagy 1Gbit Ethernet csatlakozók gondoskodnak.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megnyertük a Videomaker Magazine 2017 Legjobb Terméke díját, nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, majd hozzátette: „A Thunderbolt NAS termékeinket folyamatosan fejlesztjük, örülünk, hogy erőfeszítéseinket a Videomaker nagyszerű szerkesztősége is elismeri. A legújabb Thunderbolt 2 és 3 NAS fejlesztéseink egyik új terméke a TS-453BT3 Thunderbolt ™ 3 NAS, megoldást kínál a legkülönfélébb pénztárcával rendelkező felhasználóknak és számtalan követelménynek is eleget tesz, hogy kihasználhassuk a Thunderbolt előnyeit.”

A TVS-1282T3 az utómunka szakemberek álma, mely akár 104 TB nyers tárolókapacitást biztosít nyolc 3,5 hüvelykes és négy 2,5 hüvelykes HDD/SSD meghajtó használatával. Elérhető akár Intel Core i7 7700 processzorral és 64GB RAM-mal, dupla M.2 gyorsítótárral (az M.2 SSD nem része a csomagnak), a TVS-1282T3 számos csatlakozási lehetőséget is kínál (négy Thunderbolt 3, két 10GbE és négy 1GbE port), ezzel teljes egészében lefedi és videoszerkesztés és gyártás minden aspektusát. A TVS-1282T3 tárolókapacitása tovább növelhető a QNAP bővítőegységeivel.

Bár a Thunderbolt kapcsolat a videó szerkesztésnél a legfontosabb, azonban az magas adatátvitelt igénylő vállalkozásoknak is hasznos eszköze a lesz a QNAP NAS. Akár hálózati szintű mentési és adatreplikációra, több platformra kiterjedő fájlmegosztásra, médiakódolásra vagy akár vállalati szintű tárolásra is a QNAP a legszélesebb körben használható NAS megoldásokat biztosítja. A QNAP QTS NAS operációs rendszere számos alkalmazást is integrál, amelyek nagymértékben növelik a funkcionalitást és a felhasználási lehetőségeket, ezzel is kiemelkedő értéket biztosít a felhasználóknak.

A Thunderbolt™ és a Thunderbolt™ logó az Intel Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy egyéb országokban. Más márkanevek és nevek az azt bejegyző vállalatok tulajdonai.

A QNAP System, Inc.-ről

A márka szellemiségének értelmében (QNAP – Quality Network Appliance Provider – Minőségi Hálózati Eszközszolgáltató), a QNAP Systems Inc. célja, hogy olyan élvonalbeli hálózati adattárolót (NAS) és videótárolót (NVR) alkosson, mely funkciókban gazdag, egyszerűen használható, robosztus, de mégis nagy adattárolási kapacitású, valamint abszolút megbízható eszköz. A QNAP egyesítette a technológiát és a dizájnt a minőség érdekében, ami egyértelműen javítja az üzleti hatékonyságot a fájlmegosztás, a virtualizált applikációk, az adatmenedzsment és a videó-megfigyelés területén is, akárcsak az otthoni felhasználók igényeinek megfelelő multimédiás szórakoztatóközpont élményét. Központja Tajpejben található. A QNAP az egész világon elérhetővé teszi megoldásait az innováció és szenvedély jegyében.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .