Goodboys – Black & Blue

A Goodboys új irányt vesz 2022-vel: máris itt az első szólózene!

A többszörös platinalemezes sikert és a nevükhöz fűződő több mint 5 milliárd streamet követően a Grammy-ra jelölt elektronikus duó, a Goodboys hiánypótló szólódarabjával vág neki 2022-nek! Itt a „Black & Blue”.

Tavaly egy ’60-as években megírt olasz eredetű klasszikustól dübörgött a világ ismét: a brit csapat Goodboys adott szuperszonikus löketet a „Bongo Cha Cha Cha”-nak, ami tornádóként söpört végig elérve több tízmillió TikTokert és streaming zenehallgatót. Nem ez volt az első sikeres húzása a sokrétű szerzőpárosnak, ugyanis a MEDUZA-val közös „Piece Of You Heart”-tal több gyémánt-, platina- és arany minősítést gyűjtött be, lenyűgözve olyan sztár DJ-ket és előadókat mint Anne-Marie, Joel Corry, Jax Jones vagy Imanbek.

A Goodboys egy masszív, alkotói időszakon van túl és már meg is érkezett ennek első eredményével a „Black & Blue”-val. A trackben mindaz megtalálható, ami a sikerhez kell – szuggesztív motívumaival teremt összhangot az elektronikus és a pop stílusjegyek között:

„A Black & Blue az első szóló zenénk Goodboysként. A dal az egyik varázslatos pillanatban érkezett meg a stúdióban – körülbelül 45 perc alatt megírtuk és rögzítettük az egészet egy másik szerzői folyamat végén. A dalszöveg és a dallamok a maguk természetességében jöttek, hiszen egy féléves kísérletező időszak előzte meg. Azon dolgoztunk, hogy megtaláljuk a hangzást, ami szuper frissnek hat, és amire büszkék lehetünk. Ez a felvétel magában hordozza a ránk jellemző sötét hangulatot, de új energiájával meghatározza a produkciónk új irányait” – osztotta meg az újdonság hátterét Joshua Grimmett és Ethan Shore.

A „Black & Blue” pedig még csak a bemelegítés, hiszen egy ígéretes évre készülnek a tagok, addig is íme a dal:  https://www.youtube.com/watch?v=2m4JuCFrd-A&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=1