Gijs van Wulfen Magyarországra jön

Az innováció és design gondolkodás kulcsfigurája februárban tart előadást hazánkban

Minden szakmának megvannak a maga szupersztárjai, Gijs van Wulfen szakterülete az innovációmenedzsment: munkájával ahhoz járul hozzá, hogy a szervezetek sikeresen új termékeket vagy szolgáltatásokat hozzanak létre. Február 19-én a „Merj fejlődni! – Út az innovációhoz” konferencián végre a magyar szakmai közönség is személyesen találkozhat a LinkedInen is népszerű előadóval.


Gijs van Wulfen széles körben elismert szakértő és előadó az innováció és a design gondolkodás témakörében. Lírai mesemondó, akinek expresszív, egyben informális előadói stílusa van, tele humorral és fontos meglátásokkal. 300 ezernél is több követője van a LinkedInen – ezzel az egyik legbefolyásosabb nemzetközi innovációs szakértő. Több sikerkönyv szerzője, 2017-ben megjelentetett „The Innovation Maze” (Az innovációs labirintus) című könyve az Év Menedzsment könyve díját nyerte el szülőhazájában, Hollandiában. Rendszeres előadó a legnagyobb innovációs konferenciákon.


Az ő nevéhez fűződik a FORTH innovációs módszer megalkotása. A FORTH a gyakorlati élet talaján fejlődött: öt lépésből álló, tudományosan igazolt és világszerte használt módszer, mely ötvözi az üzleti és a design gondolkodást. Ennek segítségével Gijs van Wulfen tanácsadóként abban segíti a vállalatokat, hogy képesek legyenek az innováció elindítására, egyben lefektessék egy innovációs szervezeti kultúra alapjait.


Szakterülete az innovációs stratégia kialakítása, vezetése, új termékek és szolgáltatások fejlesztése. Ügyfelei egyaránt megtalálhatóak az iparban és a szolgáltatási szektorban, valamint az innovatív termékek, szolgáltatások, üzleti modellek vagy új piacok iránt érdeklő nonprofit szervezetek körében is.
Referenciái között olyan cégek szerepelnek, mint a 3M (USA), a AIRBUS Group (Franciaország), az ENZEN (India) és a Bilfinger (Hollandia).


Február 19-én végre nekünk is lehetőségünk lesz élőben meghallgatni a nemzetközi szakember izgalmas és garantáltan szórakoztató előadását a „Merj fejlődni – Út az innovációhoz” konferencián, amelyen még számos külföldi és hazai szakember osztja meg gondolatait és tapasztalatait az innováció témakörében.


Bővebb információ a konferencia honlapján: merjfejlodni.htconsulting.hu/
Ismerkedjen meg vele: www.linkedin.com/today/author/gijsvanwulfen
www.youtube.com/watch?v=ju9oKmKAR6Y&t=7s