Gazdagok, ázsiaiak és dilisek

Így kezdődik a siker: Kevin Kwan élete első regényének jogait csupán négy hónappal a megjelenése után megvásárolta Az éhezők vidadalá-nak producere, Nina Jacobson. Nem is nehéz kitalálni, miért: a Crazy, Rich Asians a Távol-Kelet leggazdagabbjai között játszódó komédia, és egyszerre meghökkentő, hitetlenkedésre sarkalló meg szórakoztató. Már az önmagában nagyon mulatságos, ahogy Kwan a botrányos luxust részletezi: a magánrepülőgépen berendezett jógastúdió, a több medencével felszerelt jacht és a jövő évi divat szerint berendezett, légkondicionált vécé csak a kezdet. A lényeg, hogy az összes szereplője dilis és durván, gátlástalanul gazdag.

De a sztori még a környezetnél is dilisebb: egy kínai származású amerikai egyetemi tanárnő elkíséri az új pasiját, amikor az hazautazik egy családi eseményre: és csak Szingapúrba érve döbben rá, hogy új barátja egy multimilliárdos fia. Aki nem örül a szegény, de okos barátnőnek.

Az idén nyáron a mozikba kerülő, meghökkentő vígjátékot Szingapúrban és Malajziában forgatták, de nem a táj lesz a legmeghökkentőbb benne.

– Ennek a filmnek is meglehetne a maga univerzuma: minden figura olyan érdekes benne, hogy lehetne róla egy külön spin-offot forgatni – mondta a film egyik főszereplője, Henry Golding.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .