Galaxy A31

A Samsung bemutatja a Galaxy A sorozat legújabb tagját,

A Samsung bemutatja a sokoldalú Quad kamerával, magával ragadó Infinity-U kijelzővel és hatalmas, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt Galaxy A31 okostelefont, amely továbbfejlesztett funkciókkal és innovatív megoldásokkal bővíti a Galaxy A sorozatot.

A Galaxy A széria egyik legfontosabb jellemzője a kiváló ár-érték arány – mondta el Samu Zsófia, Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A Galaxy A31 is ezt testesíti meg prémium funkcióival és elérhető árával.”

Átfogó élmény lenyűgöző, nagy kijelzőn

A Galaxy A31 6,4 colos Infinity-U kijelzőjében teljesen elmerülhetnek a felhasználók. A széles képaránynak köszönhetően a tartalom kávától káváig kitölti a képernyőt. A legjobb videók, játékok és élő közvetítések lenyűgöző FHD+ Super AMOLED minőségben jelennek meg. A kijelző egy mindössze 8,6 mm vastag vázba épül be, így könnyedén belesimul a felhasználók tenyerébe.

Még több tartalom egy nagyszerű kamerával

A Galaxy A31 48 MP főkamerájával nagy felbontású képek és videók készíthetők lenyűgöző minőségben. A 123 fokos látószögű, 8 MP, Ultraszéles kamerával pedig még több részlet örökíthető meg. Az 5 MP Makro kamera a tiszta közeli felvételeket, míg az 5 MP mélységérzékelő a népszerű Élő Fókusz módot biztosítja a felhasználóknak, hogy a képek témája még hangsúlyosabb lehessen.

Hosszan tartó energia

A hosszúra nyúlt hétköznapok változatos kihívásaihoz olyan eszközökre van szükség, amelyek hosszú ideig képesek működni. A Galaxy A31 5000 mAh kapacitású akkumulátorával az üzemidőbe belefér a streamelés, a tartalmak folyamatos megosztása és rengeteg játék is. Alacsonyabb töltöttségnél a 15 wattos Gyorstöltéssel akár már 30 perc alatt egy egész napra elegendő töltést kap a készülék.

Erősebb hardver – több lehetőség

A Galaxy A31 továbbfejlesztett nyolcmagos processzorral, 4 GB memóriával és MI alapú Game Booster technológiával érkezik. A 64 GB belső tárhely mellett a készülék kapacitása akár 512 GB-ig bővíthető, így a felhasználóknak nem kell tartalmakat törölniük, ha újakat mentenének el.

Kiemelkedő biztonság mindenkinek

A Galaxy A31 hardveres és szoftveres védelméért a Samsung Knox biztonsági rendszer felel, már a legelső indítástól kezdve. A kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó magas szintű biometrikus azonosítást kínál, így a képernyőzárat csak a telefon tulajdonosa oldhatja fel.

Elérhetőség

A Galaxy A31 Magyarországon június 30-tól érhető el 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron, Fekete Fénytörés és Kék Fénytörés színekben. A készülékről további információ a Samsung weboldalán érhető el.

Termékjellemzők


Galaxy A31
Kijelző[1]6,4 colos FHD+ (1080X2400) SUPER AMOLED Infinity-U Display
Kamera[Hátlapi kamera] Széles látószög: 48 MP (F2.0) Ultraszéles látószög: 8 MP (F2.2) Mélységérzékelő: 5 MP (F2.4) Makro: 5 MP (F2.4)
[Előlapi kamera] 20MP, F2.2
Váz159.3 x 73.1 x 8.6 mm
APNyolcmagos processzor Mediatek MTK6768 (Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)
Memória[2]RAM: 4GB Belső tárhely: 64GB microSD akár 512 GB-ig
Akkumulátor[3]5000mAh (átlagosan) 15W Gyorstöltés
Biometrikus AzonosításKijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó Arcfelismerés
Szín [4]Fekete Fénytörés Kék Fénytörés

[1][1] A kijelzőt teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület a sarkok és az előlapi kamera miatt ennél kisebb.

[2][2] Az elérhető memória régiótól és országtól függően változhat.

[3][3] Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték A minimális kapacitás ennél kisebb lehet.

[4][4] A színek elérhetősége országtól függően változhat